~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 26 martie 2014

VIZITELE SUPRIZA ALE DOMNULUI NOSTRU

"Si voi  dar fiti gata,caci Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ganditi"(Luca 1240)

Marea obligatie a lucratorului crestin este sa fie gata sa se intanleasca cu Isus Cristos la fiecare pas .Indiferent cat e de bogata experienta noastra ,acest lucru nu este usor.

Noi nu avem de luptat impotriva pacatului ,a dificultatilor sau a imprejurarilor,ci impotriva tendintei de a fi atat de absorviti de lucrare,incat sa nu mai fim gata sa ne intanlim cu Isus Cristos la fiecare pas.

Cea mai mare nevoie nu este sa ne confrutam cu credinta noastra sau cu crezul nostru sau cu intrebarea daca sunt de vreun folos ,ci sa fim gata sa ne intanlim cu El.

Isus Se iveste rareori unde ne asteptam ;El apare unde ne asteptam cel mai putin ,si intotdeauna in cele mai ilogice situatii.Singurul mod in care un lucrator Ii poate ramane credincios lui Dumnezeu este acela de a fi pregatit pentru vizitele supriza ale Domnului.

Nu slujirea conteaza ,ci realitatea spirituala intensa ,asteptarea lui Isus Cristos la fiecare pas .Aceasta va da vietii noastre atitudinea de uimirecopilareasca pe care o doreste El. Daca vrem sa fim gata pentru intanlirea cu Isus Cristos ,trebuie sa incetam sa mai fim religiosi (adica sa folosim religia ca pe un gen superior de cultura )si sa fim reali din punct de vedere spirituali.

Daca privesti tinta la Isus ,evitand chemarea veacului religios in care traiesti ,lipindu-ti inima de ceea ce vrea El si gandind dupa voia Lui ,vei numit un om lipsit de simt practic si visator ;dar cand El va apare "in greul si zaduful zilei" ,tu vei fi singurul care va pregatit.

Nu te increde in nimeni ,nici chiar in cel mai sfant om care a umblat vreodata pe acest pamant ;ignora-l daca te impedica sa-L vezi pe Isus Gristos. ~Oswald Chambers~





Niciun comentariu: