~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 13 noiembrie 2013

CINE ARE NEVOIE DE MINE?



"Dar ,pentru voi , este mai de trebuinta sa raman in trup.~Filipeni 1:24~

Dumnezeu ne-a facut pe fiecare cu o necisitate de a fi necesari.Faptul ca stim ca avem ceva de daruit altora poate sa ne intareasca in imprejurari foarte dificile.

Dale Shields renuntase la sine si propia sa viata .Potrivit unui articol din revista Parade ,Shields a ajuns intr-o stare de depresie deosibita in urma unei operatii de inima .Credeam ca nu mai are rost sa traiesc .Dar,intr-o zi ,pe cand pescuia in florida ,a observat un pelican pe moarte care zacea nemiscat pe stanci.

Shields a ingrijit biata pasare pana s-a insanatosit - si a continuat sa faca acelas lucru de atunci incoace pentru mai mult de 2400 de pasari.Astazi ,cunoscut ca "omul pelican",el si-a dedicat viata salvarii pasarilor ranite de alicele barcilor cu motor sau de acele si unditele pescarilor.

Nu numai ca mii de pasari au fost ajutate,dar Shields insus a gasit motiv pentru a trai." ele au nevoie de mine ",a spus el."Cineva trebuie sa ajute cand o pasare da de necaz".

Cand apostolul Pavel a trecut pin necazurile si singuratatea inchisorilor,este firesc sa fi dorit sa fie cu Domnul in ceruri .Dar stia ca altii aveau nevoie disperata sa cunoasca ceea ce stia el despre Cristos,Aveau nevoie de invatatura ,incurajarea si rugaciunile lui .Mai mult ca orice ,aveau nevoie sa-Lvada pe Isus in el.

Doamne ,Te tog ajute-ne sa avem si noi o asemenea misiune .Arate-ne cum sa -i ajutam pe altii care sunt pe moarte din cauza lipsei cunostintelor pe care le avem despre Cristos.~M.R.D.ll~

Niciun comentariu: