~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 30 aprilie 2013

INVATATURI



"Fiule nu uita invataturilemele,si pastreaza in inima ta sfaturile mele!caci ele iti vor lungi zilele si anii vietii talesi-ti vor aduce multa pace.~Proverbe 3:1-2~

Un razboi poate fi judecat nu dupa primul succes sau prima infrangere,ci dupa ceea ce se petrece la sfarsit .Dumnezeu va da biruinta adevarului si dreptatii in final.Si aceasta inseamna pentru totdeauna ,caci nimic nu mai poate veni dupa final.

Cel mai sigur miljoc de a ne prelungi viata este sa traim fara sa ne lenivim,sa nu pierdem nicidecum timpul,ci sa folosim fiecare ora urmarind scopul cel mai inalt .Asa sa fie ziua de azi .

Te gandesti sa umbli singur prin incercarile zilnice ?Vrei ca sarmani tai umeri sa fie zdrobiti de povara ce te apasa ?Paraseste aceasta nechibzuinta ! Spune toata durerea ta Mantuitorului !Atunci vei merge usor inainte.

Se poate ca o limba greoaie sa nu fie un rau asa de mare ca o limba prea sloboda ,iar putine cuvinte valoreaza adesea mai mult decat belsigul unui discurs.

Falsitatea neaga raul, prefacatoria il ascunde laudarosenia il indreptateste si religiozitatea cauta sa ispaseasca raul prin fapte bune.

Cei care contempla fata lui Dumnezeu nu se va teme sa o intalneasca pe aceea a omului.~Samanta buna~

Niciun comentariu: