~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 17 ianuarie 2011

NU TE LASA DESCURAJAT

"Sa nu obosim in facerea binelui,caci la vremea potrivita vom secerea,daca nu vom cadea de oboseala. (Galateni 6:9 )
Cat de usor cedam descurajarii !Uneori fiindca suntem epuizati fizic si emotional .Alteori ne pierdem curajul datorita faptului ca oamenii ni se impotrivesc .Oricare ar fi motivul ,deseori devenim atat de dezamagiti ,incat cedam -incetam sa ne mai indeplini sarcina pe care ne-a dat-o Dumnezeu.
-
Am citit despre un pastor care se simtea atat de deprimat si de infrant ,incat era gata sa se lase prada descurajarii.intr-o dimineata ,pe cand statea demoralizat langa fereasta ,s-a uitat afara si a vazut un graur cocotat pe pervazul ferestei.
-
Se parea ca pasarea se uita tinta la el si ciripea pe limba ei:"Da-te batut! Da-te!batut!"
Pastorul s-a gandit la aparentul sau esec in lucrarea pe care i-a dat-o Dumnezeu s-o faca.Ii transmitea graunul un mesaj ?
-
In timp ce pastorul se gandea la lucrul acesta ,sotia lui a intrat in camera .Cand el i-a spus ce s-a intamplat ,ea s-a apropiat de fereastra ca sa asculte .Graurul a ciripit din nou ceva ce semana cu:"Da-te batut !Da-te batut!" Sotia pastorului a ras ,apoi s-a intors spre sotul si i-a spus cu zambetul pe fata:"Dar graurul iti zice :"Nu te da batut !Nu te da batut !"nu "Da-te batut".
-
Esti descurajat astazi? Esti gata sa te dai batut ?Mai citeste o data versetul de astazi ;este chiar pentru tine ."Nu te descuraja".Dinpotriva ,prinde curaj in lucrarea pe care ti-a dat-o Dumnezeu s-o faci .Nu te da batut! - P.R.V.

Niciun comentariu: