~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 26 octombrie 2010

APA VIETI

"...Si celui ce ii este sete ,sa vina ;cine vrea ;sa ia apa vietii fara plata !(Apocalipsa 22:17 )
Nu exista sub soare nici un bun trecator ,care poate fi obtinut fara bani. Insa Domnul Isus ofera gratuit un bun vesnic , nepieritor; apa vietii:Este ultima Sa chemare ,ultima Sa invitatie catre toti cei care inseteaza dupa mantuie si pace .
esti tu insetat ?Poate ai facut experenta ca apele insalatoare ale lumii nu pot sa stampere setea sufletului .Poate te indoiesti de cuvintele de mai sus :"fara plata";poate spui cu usaratate :moartea este si ea fara plata .Oare asa este ?
Cuvantul lui Dumnezeu vesteste adevarul in cuvinte ;'Plata pacatului este moarte',Omului ii este randuit sa moara o singura data ,
iar apoi vine judecata .
"Moartea cere viata, deci nu este fara plata .Dar dumnezeu vrea sa daruiasca gratuit omului lucrul cel mai maret pentru acum si in vesnicie ;viata vesnica .
Toti pot veni pentru a primi viata vesnica .'Cine vrea sa ia apa vieti !"
Mantuirea este pregatita pentru toti care urmeaza chemarea prin credinta in Domnul Isus Hristos .Multi L-au acceptat ca Salvaror si au gasit pace pentru vietile lor .Nu vrei si tu sa vii la izvorul vietii si sa primesti gratuit darul oferit de Dumnezeu?Numai apa vietii iti potoleste setea si iti da pacea.Samanta buna

Niciun comentariu: