~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 1 septembrie 2010

STABILITATEA CUVANTULUI

"Cuvantul Tau ,Doamne ,dainuieste in vaci in ceruri." (Psalmul 119 :89)
Tot pamantul este instabil si plin de schimbari .Nu exista nimic pe care putem zidi cu incredere .Nici o opinie omeneasca nu este atat de desavarsita ,incat sa nu contina si o eroare .
Nu exista nici un obiect pe acest pamant pe care sa-l posedam pe deplin .Il pastram doar pentru un timp ,apoi ni se scurge din maini .Nu putem nici masura ,nici cerceta spatiul si timpul .Nu exista nimic pe care piciorul nostru sa poata obtine un sprijin .
Dar Cuvantul lui Dumnezeu sta ca o stanca in trasformarea lucrurilor si in trecerea timpului .El este puterea stabila ,care leaga timpul de vesnicie .Este adevarul absolut ,pe care ne putem bizui
Nici cea mai mica parte din Cuvant nu va trece si nici nu va cadea la pamant .Este posesia vesnica a sufletului si ea va ramane cand toate lucrurile pamantesti vor disparea .
El ne va intampina si in vesnicie si va fi judecatorul tuturor celor ce nu l-au primit pe Domnul Isus ca Mantuitor .Ferice de cel ce i se supune si prin pocainta si credinta adevarata primeste viata vesnica !
Ce inaltator este gandul ca aceasta viata nu nu poate fi desfiintata sau distrusa prin moarte !Aceasta viata este vesnica asemenea Creatorului ei.Cuvantul Sau de asemenea este vesnic si ramane vesnic valabil .
Din Samanta buna

Niciun comentariu: