~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 5 septembrie 2010

SA PRIVIM IN SUS

"Cand iti intorci privirile spre El,te luminezi de bucurie si nu ti se umple fata de rusine ."(Psalmul 34:5)
Pe vremea cand oamenii traversau calare pe cai America ,mai multi exploatori ai noului continent ajunsera la un rau .Era primavara ,iar apele raului erau involburate si adanci .Analizand situatia au decis sa treaca de partea cealalta in ciuda apelor mari.
In timp ce caii treceau vadul ,spre miljocul raului ,unul din calareti a fost aproape coplesit de ameteala .Privind la apele involburate ce-l inconjura ,a inceput sa se clatine in saua
Colegul sau a observat pericolul si a strigat :"Uitate in sus ,omule !Priveste in sus !"
Calaretul ,ingrozit ,a executat comanda,regasindu-si echilibru .
Cat de des se petrec astfel de scene in viata noastra in loc sa ne gasim odihna in Cuvantul lui Dumnezeu si in promisiunile Sale ,incepem sa privim la talazurile furioase ale vietii ,la vanturile perfide ale adversitatilor ,la neputinta noastra de a rezolva problemele vietii zilnice .
Rezultatu ? Ne cuprinde panica .De indata ce privim la cu totul alceva decat la Domnul si Cuvantul Lui si incercam sa umblam dupa simturi ,suntem condamnati sa ne inecam in valurile imprejurarilor .
Lucrul esential este sa privim in sus prin credinta ,la Domnul Isus si Mantuitorul nostru.
din Samanta buna

Un comentariu:

the potter's wheel spunea...

Mi-am adus aminte de versetul din Iuda...

"Iar a Aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere...singurului Dumnezeu...prin Isus Hristos, Domnul nostru, sa fie slava, maretie, putere si stapinire...acum si in veci."