~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 15 iulie 2010

IZBAVIRE DE PACAT

"Va voi da o inima noua ,si voi pune in voi un duh nou ;voi scoate din trupul vostru inima de piatra ,si va voi da o inima de carne. ~Ezechiel 36:26 ~

Domnul stie foarte bine ca tu nu-ti poti schimba inima ,nici nu ti-o poti curati ;dar deasemenea stie ca El le poate face pe amandoua .El te poate face sa te nasti din nou .Aceasta e o minune a harului ,dar Duhul Sfant o savarseste .

El poate schimba directia dorintelor si cursul vietii tale,si in loc sa mergi in jos ,departandu-te de Dumnezeu ,sa faca apoi ca intreaga ta fiinta sa se ridice in sus spre Dumnezeu .De fapt asta a promis El ca va face cu ceice sunt in legamant cu El.

Ce promisune minunata !Sa o primim ca adevarata -sa o strangem la pieptul nostru .Atunci ea se va indeplini in noi,si vom canta aceasta schimbare minunata lucrata in noi de harul suveran al lui Dumnezeu.

E vrednic de remarcat ca atunci cand Domnul scoate si inlatura din om inima de piatra ,acest lucru e facut cu adevarat .Si odata facut ,nu exista putere care ar putea sa inlature inima noua ,si duhul nou si statornic pe care El il pune inlauntru nostru.

"Caci lui Dumnezeu nu-I pare rau de darurile si de chemarea facuta .~Romani 11:29~Lui nu-I pare rau ,deci nu ia inapoi ce a dat odata.Deci noi ne putem bucura vesnic de ceea ce creeaza Dumnezeu in imparatia harului Sau.

Oriunde s'a aratat harul lui Dumnezeu unui om ,l-a invatat s-o rupa cu poftele lumesti si sa traiasca cu cumpatate dreptate si evlavie in aceasta lume rea .Acelas lucru il va face si cu tine ,iubite cititor.
C.H .SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce promisiuna minunata sa stim ca El ne poate schimb adupa voia Lui...

Speranta spunea...

Schimbarea minunata lucrata in noi de harul lui Dumnezeu...El poate sa ne schimbe zi de zi ...