~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 25 iulie 2010

BIBLIA -CUVANTUL LUI DUMNEZEU

"Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea."(Psalmul 119:105)
Biblia ,Cuvantul lui Dumnezeu,este un izvor de mangaiere si de fericire deplina pentru toti cei ce o cerceteaza .Biblia este un dar pretios ,in care ne este descoperit planul de mantuire al lui Dumnezeu.

Biblia ne descopera taina creatiei lumilor vazute si nevazute ,originea si autorul suferintei si al morti i,precum si pe Acela care a biruit pentru totdeauna moartea si a adus lumnia viata si nemurirea prin Evanghelia Sa.

Biblia este un dar pretios pentru credinciosul ,care sta necontenit in legatura cu Creatorul sau.Biblia este painea spirituala pentru oricine flamanzeste dupa neprihanire si recunoaste ca fericirea vremelnica nu poate satura un suflet cautator de adevar si de vesnica pace si ca aceasta se poate gasi numai prin credinta in Domnul Isus .

Biblia este apa vie pentru cei care inseteaza dupa dreptate si pace ,inaintand din greu in desertul arzator al acestei vieti.

Biblia este un balsam pentru cei bonlavi sufleteste ,dadator de putere pentru cei slabi in credinta ,alinare sigura a suferintei pricinuite de pacat si indrumator sigur spre o tinta sigura ,

Biblia ,Cuvantul lui Dumnezeu ,este dadatoare de raze stralucitoare care lumineaza calea celor care merg spre cer .
Se bucura cititorul de aceasta Carte si este ea sfatuitorul lui pe calea vietii?
Preluat din Samanta buna

Un comentariu:

Ellie spunea...

O ce mare har sa citim Cuvantul Lui!!.. prin Cuvantul Lui noi gasim viata vesnica....si cunoastem voia Lui pentru viata noastra.