~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 12 iunie 2010

O JERTFA DE DRAGOSTE

" ...Hristos ne-a iubit si S-a dat pentru noi "ca un prinos si ca o jertfa de bun miros ",lui Dumnezeu.(Efeseni 5:2)
Despre omul de stat englez ,Oliver Cromwell (1599-1658) ,se povesteste ca a condamnat un barbat din cauza unui delict politic si a poruncit : "Asta -seara cand bate clopotul domului la ora sase ,capul celui condamnat trebuie sa cada ."

Multi oaameni curiosi s-au strans in fata domului pentru a fi martori ai executiei capitale .Se astepta ca sa bata clopotul ,dar nu se auzea nimic .Atunci a fost trimis cineva la paraclisit .Acesta trase cat putu de tare sfoara clopotului ,dar nu se auzea niciun sunet .

Cand se urcara cativa oameni in turn ,pentru a vedea care este motivul pentru care clopotul nu suna vazura o sccena groaznica: de limba clopotului atarna o femeie ,care era lovita incoace si -ncolo .

Era sotia celui condamnat Cand Cromwell a aflat cele intamplate ,a fost adanc miscat si l-a eliberat pe cel condamnat .Cel condamnat nu a putut face nimic in favoarea sa .Dragostea si jertfa sotiei lui l-au ferit de executiea capitala .

Aceasta este o ilustratie despre ceea ce a facut Domnul Isus cand Si-a jertfit viata pe cruce ,pentru ca executarea sentintei sa fie indepartate de la noi .cine accepta aceasta lucrare pentru el in credinta ,este gratiat de Dumnezeu .
Preluat din samanta buna



2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce mult a facut Domnul Isus pentru noi! El sa ne ajute sa traim pentru El...

Speranta spunea...

Nu e nimic mai de pret.
Decat sangele Domnului Isus.