~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 29 iunie 2010

EL VA INTARI PE CEI SLABI

"Ii voi intari in Domnul ,si vor unbla in Numele Lui ,zice Domnul ! ~Zaharia 10:12~

Aceasta este o mangaiere pentru credinciosii bonlavi.Ei se simt slabi si se tem ca nu vor putea sa se scoale niciodata din patul in care zac in indoiala si teama .Dar Doctorul Cel Mare poate sa inlature boala si indeparteze slabiciunea pe care o produce boala .

El va intari pe cei pe cei slabi ,si-i va intari "in Domnul " Este mai bine ca taria noastra sa fie in Dumnezeu ,decat in noi insine .Taria in noi insine este marginita si ne duce la inganfare ;In Dumnezeu ,taria n-are margini ,caci ea vine din legatura cu viata din Dumnezeu .

Cand credinciosul primeste putere de sus ,atunci el o foloseste cum trebuie .El umbla si lucreaza in Numele Domnului .Ce bucurie sa umbli dupa o boala lunga ;ce placere sa fii sanatos in Domnul dupa un timp de adormire .

Domnul da poporului Sau aceasta slobozenie de a se misca ,de a umbla ,o umblare plina de bucurie si intaritoare .El face din noi oameni deosibiti ,si nobili;noi nu mai suntem robi care nu cunosc nici o odihna ,lipsiti de orice bucurie ,ci El ne face slobozi ca sa putem sa strabatem in voie toata tara lui Emanuiel .

Asa dar,inima mea ,inceteaza de a mai fi trista si bonlava .Domnul Isus te chiama sa fii tare in El ,sa umbli cu Dumnezeu intr-o sfanta adorare a Persoanei Sale .
C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Si cand santem slabi El ne intareste...
Este mai bine ca taria noastra sa fie in Dumnezeu, decat in noi insine .

Speranta spunea...

Ajutorul nostru este in Numele Domnului.