~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 16 aprilie 2009

A TE INCREDE INSEAMNA A TE BUCURA

"Da ,inima noastra isi gaseste bucuria in El ,caci avem incredere in Numele Lui cel sfant (Ps:33-21)
Pe planta credintei creste floarea bucuriei inimii;ea nu infloreste chiar de la inceput ,ci vine la timpul sau .Sa ne incredem in Domnul in orele noastre de tristete si, in ziua hotarata ,El va raspunde la increderea noastra ,dandu- ne bucuria Lui ,ca roada a credintei noastre .

Indoiala da nastere suferintei, dar increderea aduce bucuria .Siguranta exprimata de Psalmist este in adevar ,o fagaduinta in care ,daca ne incredem ,ni se garanteaza implinirea ;deci,sa ne-o insusim .Daca nu ne bucuram in aceasta clipa ,totus ne vom bucura ,tot atat de sigur cum Dumnezeul lui David este si Dumnezeul nostru .

Sa ne gandim adanc la Sfantul Nume a lui Dumnezeu ,pentru ca sa avem mai multa incredere si sa ne bucuram tot mai sigur .infirea Lui ,El este Sfant ,drept,milos ,credincios si neschimbat .Un astfel de Dumnezeu nu este El vrednic de toata increderea noastra?

El este atotputernic ,Atotintelept si totdeauna si peste tot de fata.Nu ne putem lasa in totul in voia Lui? Sa ne hotaram la aceasta chiar de acum si fara rezerva !Iehova-Jrieh va ingriji .Iehova-Salomne va trimite pacea,Iehova-Tidkenn ne va indreptati,Iehova-Sameh va fi pentru totdeauna aproape si cu Ieohova -Nissi vom birui pe orice vrasmas.

Cei ce cunosc Numele Tau ,se vor increde in Tine ;si cei ce se incred in Tine ,se vor bucura in Tine ,Doamne.
C,H.SPURGEON

Niciun comentariu: