~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 27 decembrie 2023

' MAI BUN ESTE SFARSITUL UNUI LUCRU DECAT INCEPUTUL"


"Dar Dumnezeu Isi arata dragoste fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.Deci cu cat mai mult acum,  cand suntem socotit  neprihaniti, prin sangele Lui, vom fi mantuiti prin El de mania lui Dumnezeu.(Romani 5:8-9)

Priveste-ti Domnul si Inatatorul,ca sa vezi inceputul Lui.  El a fost "dispretuit si parasit de oameni, om al durerii" (Isaia 53:3) Vrei sa-I vezi sfarsituil? Sta la dreapta Tatalui Sau, asteptand ca dusmanii sa-I fie sub picioare. (Psalmul 110:1)

"Cum este El, asa suntem si noi" (1Ioan 4:17) Trebuie sa porti crucea, astfel nu vei ajunge sa porti coroana; trebuie sa mergi prin noroi, daca vrei sa pasesti pe strazi de aur. 

Inveseleste-te ,deci ,sarmane crestin."Mai bun este sfarsitul unui lucru decat inceputul lui ".Uita-te la viermele acela hidos; ce infatisare oribila are! Este inceputul unui lucru.

Observa fluturile acela cu aripi minunate, zboara in soare din floare in floare, plin de fericire si viata; acesta este sfarsitul. Vermele acela esti tu, infasurat in crisalida mortii; dar, atunci cand apare Domnul Hristos, vei fi" ca El, pentru ca Il vom vedea asa cum este" (1Ioan 3:2)

Fii multumit sa fii ca El, pentru a fi si El  multumit de de tine. Damantul neslefuit este pus pe roata slefuitorului. El taie din toate partile.Pierde mult -- si este costisitor pentru el.

 Regele este incoronat ; diadema este pusa pe capul monarhului in cantec de trambita. Raze stralucitoare scanteaza din coroana, si ele vin chiar de la diamantul care a fost pusa pe capul monarhului in cantec de trambita.

Raze stralucitoare scanteiaza din coroana, si ele vin chiar de la diamantul care a fost slefuit recent cu atata cruzime. Poti sa indraznesti sa te compari cu un asemenea diamant,fiindca faci parte din poporul lui Dumnezeu; acum este timpul procesului de slefuire.

Lasa credinta "si rabdarea {...} sa-si faca desavarsit lucrarea" (Iacov 1 :4), fiindca in ziua in care coroana va fi asezata pe capul "Imparatului vesniciilor, a nemuruitorul, nevazutului "( 1 Timotei 1:17), raza de glorie va straluci deasupra ta, 

Ei vor fi ai Mei zice Domnul ostirilor, Imi vor fi o coroana deosebita, in ziua pe care o pregatesc eu"  (Maleahi 3:17) "Mai bun este sfarsitul unui lucru decat inceputul lui".(Eclesiastul 7:8)CHARLES H. SPURGEON

Niciun comentariu: