~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 27 martie 2017

EL TINE FIRELE VIETII TALE IN MAINILE LUI




















"Si insusi Domnul nostru Isus Hristos, si Dumnezeu , Tatal nostru , care ne-a iubit si ne-a dat ,
prin harul Sau , o mangaiere vecinica, si o buna nadejde,  sa va mangaie inimile ,in orice lucru si cuvant bun !"(2 Tesaloniceni 2:16-17)

El tine firele vietii tale in mainile Lui. El poate sa aleaga si sa foloseasca un galben stralucitor sau un verde ca cel al ierbii  sau nuante de albastru si roz de asfintit de soare, care sunt placute tuturor.

Dar, de asemenea sunt perioade de  toamna in vietile noastre, cand traim in acel domeniu al nuantilor brune, portocalii si chiar pana la tonuri de negru .Sa ne amintim insa ca, daca albul reprezinta absenta culorii, negru este conbinarea tuturor culorilor amestecate impreuna.

Anotimpul in care noi simtim ca niciodata nu vom mai rade iarasi sunt tocmai adevaratele momente
cand Dumnezeu tese un fir interior in launtru nostru, care este mai puternic decat oricare altul pe care l-am cunoscut noi.

Dificultatile pot sa lege inima ta de inima lui Dumnezeu ca nimic altceva. In intunericul temerii si durerii noastre exista mangaierea culorilor Lui de rosu inchis si de albastru - verzui cu fire aurii tesute peste tot.

Nici o experienta de viata nu este lipsita de culori. Lacriamile pot prinde lumina soarelui  chiar cand se pot amesteca cu culorile cenusii ale unei zile ploioase.

Tu poate te gandesti: "Dar eu nu-L simt inca pe Dumnezeu aproape de mine". Nici unul dintre noi nu simtim prezenta lui Dumnezeu tot timpul.

Invata sa traiesti mai intai prin ceea ce stii ca este adevarat, apoi simtamintele si emotiile tale se vor alina cu ce este drept si cu ce nu este gresala.
Meditatia la Cuvantul Sau si cercetarea promisiunilor Lui reprezinta elementele componente cheie care te ajuta sa traiesti o viata de siguranta si atasat de adevar.

Concetraza-ti atentia spre Dumnezeu! El este Cel care lucreaza cu suveica Lui de tesut inainte si inapoi,prin viata ta. El allege un fir de culoare inchis ca sa-l foloseasca intr-un loc si va tese fire de culori stralucitoare in alte locuri

Dimensiunile vietii tale totdeauna vor forma un model care aduce glorie lui Dumnezeu.
                                                                       {de Charles F. Stanley}



Niciun comentariu: