~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 21 iunie 2013

CAND LUCRURILE NU MERG BINE



"Inima omului se gandeste pe ce cale sa mearga, dar Domnul ii indreapta pasii."~Proverbe16;9~

Lumea nu se va da peste cap sa te faca pe tine fericit.Doar cand vei intelege acest lucru vei fi instare sa mergi mai departe .Viata nu functioneaza intotdeauna la parametrii asteptati.Pavel a scris:"...nadajduiesc sa va vad in treacat ,cand ma voi duce in Spania...(Romani ,15:24) Insa n-a ajuns niciodata acolo ;in schimb a ajuns in inchisoare,iar acolo a scris epistolele.

Ai grija ,dezamagirea se poate transforma intr-o investitie din partea lui Dumnezeu .Biblia spune"Inima omului se gandeste pe ce cale sa mearga ,dar Domnul ii indreapta pasii"nu este bucuros ca Dumnezeu este la carma vietii tale?

Lasa filozofii sa se intrebe de ce functioneaza astfel viata ;tu concetreaza-te asupra modului in care o traiesti.Ce folos sa ajungi la o suta de ani si sa nu te poti bucura de o singura zi din pricina sentimentelor si regretelor?Si la ceti-ar folosi mai mult timp daca-l risipesti pe cel care-l ai?

Iti mai amintesti cum creeazao scoica perla?Cand un fir de nisip intra inauntrul cochiliei ,scoica incepe sa-l infasoare,strat dupa strat,pana cand firul de nisip va deveni o minunata perla.

Un poet a spus:"Aceasta povestire are o morala pentru ca este miraculos ce face scoica cu firul de nisip;si este miraculos ce am putea noi incepe sa facem cu unele dintre lucrurile care ne ajunge in suflet."Dumnezeu lucreaza prin toate lucrurile care ti se intampla azi,inspre binele tau si gloria Sa.Asa ca lasa aceste lucruri sa te faca mai bun nu mai amar.~Meditatii zilnice~

Niciun comentariu: