~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 25 februarie 2010

CEL MAI SIGUR LOC

"Eu le dau viata vesnica ,in veac nu vor pieri si nimeni nu le va smulge din mana Mea"(Ioan 10:28)
Noi credem in siguranta vesnica a celor sfinti .Intai ,pentru ca ei sant ai lui Hristos si El niciodata nu Isi va parasi oile pe care le-a cumparat cu sangele Sau si le-a primit de la Tatal Sau.

Apoi ,pentru ca El este Cel ce da viata vesnica si, daca ea este vesnica ,si siguranta lor este vesnica si ei nu pot sfarsi in iad ,ci in cer ,la Dumnezeu .Daca viata spirituala s-ar putea stinge ,desigur ca ea n-ar mai fi viata vesnica ,ci viata vremelnica.

Dar Domnul vorbeste despre viata vesnica si aceasta de fapt exclude posibilitatea ca ea sa aiba un sfarsit .Observati apoi ca Domnul in mod expres spune:"in veac nu vor pieri ".

Atat timp cat cuvintele au un inteles ,aceste cuvinte ale Domnului Isus ii asigura pe cei credinciosi ca nu vor pieri .Cea mai incapatanata necredinta nu poate forta intelesul acestei afirmatii a Domnului.

Apoi ,pentru a nu lasa vreo indoiala .El declara ca cei ai Sai sant in mana Sa,din care nici un vrasmas nu -i va putea smulge .Desigur ,acesta este un lucru care nu este cu putinta nici capeteniei iadului .Santem in cea mai mare siguranta ,fiind in mana unui Mantuitor atotputernic .

Partea noastra este sa dam la oparte orice teama fireasca si orice incredere in noi insine si sa ramanem plini de pace ,ascunsi in mana Rascumparatorului nostru.
C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

El ne da viata vesnica...si ce bine este sa ne lasam in mana Rascumparatorul Nostru! ...

Speranta spunea...

Santem in siguranta...nimeni nu ne va smulge din mana Lui