~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 9 august 2009

CAILE LUI DUMNEZEU

"Va voi invata caile lui Dumnezeu si nu va voi ascunde planurile Celui Atotputernic ."

Dezamagiri ,greutatile ,necazurile care vin in viata unui crestin sunt in realitate cai ale dragostei lui Dumnezeu .Cand ispitele te ataca violent si vrasmasii vin ca un potop ,trebuie sa stii ca slabiciunea ta are nevoie de puterea Tatalui ceresc.
incredinteaza-i Lui problemele tale!

Te aflii in imprejurari grele .inconjurat de oamenii,care nu tin seama de dorintele tale si te desconsidera? Dumnezeu stie in ce situatie te afli.Nu intamplator ai fost asezat acolo unde esti .Chiar acolo unde te afli ,Dumnezeu doreste sa -Si implineasca scopurile fata de tine .

A spus cineva lucruri neadevarate despre tine ? Lasa-le in seama lui Dumnezeu !El iti spune prin Cuvantul Sau :Eu voi "face sa straluceasca dreptatea ta ca soarele la ameaza "(Psalm 37 :6)

Te-a dezamagit vreun prieten ? Sa sti ca cel mai bun prieten este Domnul Isus Hristos .In fata Lui poti sa-ti deschizi inima .El nu te dezamageste niciodata .Au fost planurile tale rasturnate ?Esti zdrobit si obosit ? Nu uita ca ti-ai facut tu insuti planuri peste care ai cerut binecuvantarea Domnului .

Invata ca tu nu esti decat un instrument in mana Stapanului ,nu o putere .Sa lasam orce imprejurare sa vorbeasca inimilor noastre !

Preluat din Samanta buna

Cand te vezi in lume singur ,
Parasit de orice om ,
Cand primejdea -i mai mare
Si din greu nu poti sa esi ,
Cand esti atacat de oameni ,
Lasa totul in mana Lui !
El dreptate iti va face :
Lasa-L sa lucreze El!












Niciun comentariu: