~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 14 iulie 2009

FURNICILE NU SANT UN POPOR TARE ,DAR ISI PREGATESC HRANA VARA

"Furnicele ,care nu sant un popor tare dar isi pregatesc hrana vara (Proverbe 30:25)

Mesajul furnicii este:"pregateste-te "Ea se pregateste pentru iarna cand inca este vara .Si aceasta pentru ca .
1)privirea ii este atintita asupra viitorului ,Nu poti reface trecutul ,dar daca nu esti atent ,el te poate distruge .Vara oportunitatilor tale trece repede .Iarna va veni fie ca esti pregatit fie ca nu esti .

Mai ti minte pilda spusa de Domnul Isus Hristos despre cele cinci fecioare neintelepte ,care nu au avut suficient undelemn in candela si nu au fost primite la nunta ?Daca nu esti pregatit la vremea potrivita ,vei pierde.

2)lucreaza fara sa astepti ceva in schimb .Daca nu ai rabdare sa astepti vei strica sau vei rata ceea ce Dumnezeu a planuit pentru tine .Furnica isi strange proviziile vara ca sa tina pana iarna .Va veni alt cineva ca sa faca acest lucru in locul ei ?Nu .Exista pradatori care caufl prilejul de a fura ceea ce a strans .

Da .Dar ea este atat de concentrata pe distanta ei ,incat nu are tmp sa se ingrijoreze cu privire la situatia prezenta .
3) Cauza ei este mai mare decat ea .Te-ai uitat vreodata cum lucreaza o furnica ?
isi infige dintii intr-o bucata de paine de trei ori mai mare decat ea si o taraste inspre locul in care incearca sa ajunga .

Poate spui "e prea greu pentru mine nu pot duce singur povara .Dar nici nu trebuie ,citeste urmatorul lucru ."
Iar a Celui ce ,prin puterea care lucreaza in noi ,poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi ,aLui sa fie slava(efiseni 3:20-21)

Preluat din uvantul lui Dumnezeu
Meditatii zilnice

Niciun comentariu: