~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 30 ianuarie 2009

EL CU NOI ;NOI CU EL

"Frica de Domnul lungeste zilele ,dar anii celui rau sant scurtati."(prov.10.27)

Fara indoiala ;frica de Domnul da obiceiuri sfinte care impedica risipirea vietii in pacat si vicii .Pacea sfanta care vine din credinta in Domnul Isus este un mare ajutor si cel mai bun leac pentru cel bonlav.

Doctorul se bucura totdeauna cand gaseste unsuflet linistit printe pacientii sai.
Nelinistea omoara ,dar increderea in Dumnezeu este un leac care vindica,

Noi avem in acest verset sfaturile care privesc o viata lunga si daca le urmam pentru binele nostru,vom vedea o batranete fericita si nu vom ajunge la mormant decat ca snopul strans la vremea lui .Sa nu fim deci framantati de teama unui sfarsit subit ,indata ce simtim cel mai mic rau la un deget ,dar sa avem aceasta incredere ca Dumnezeu vrea sa ne dea viata lunga pentru lucru Sau .

Daca totusi planul Sau ar fi sa ne cheme mai devreme in locurile de sus ,tot ar fi cazul sa ne bucuram de aceasta izbavire .Fie ca traim ,fie ca murim ,noi suntem ai Domnului .Daca traim ,Domnul Isus va fi cu noi ;daca murim noi vom fi cu El .

Cel mai sigur miljoc de a ne prelungi viata, este ca sa traim fara sa lenivim ,sa nu perdem nici decum timpul ,ci sa folosim fiecare ora urmarind scopul cel mai inalt
Asa sa fie ziua deazi.
C,H,SPURGEON

Niciun comentariu: