~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 4 martie 2016

INGRIJORARI




















"Nu va ingrijorati de nimic; ci in orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu,prin rugaciunisi cereri cu multumiri. Si lui Dumnezeu care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus." (Filipeni 4:6-7)

Atat tinerii cat si btranii au griji. Acest lucru incepe deja la cei mai mici care sunt ingrijorati de jucaria stricata sau pierduta. Grijurile nu inceteaza nici la batranete. Ele ne insotesc toata viata. Cateodata trec peste puterile noastre si ne apasa .

Exista o cale de iesire?  Pentru orice copil al lui Dumnezeu incarcat de griji,  Dumnezeu are o cale.Apostolul Pavel o arata in versetul de astazi.

Soarta acestui pamant si a popoarelor de pe el se afla in mana Celui atotputernic.  Si viata noastra cu urcusurile si cobarusurile ei, cu tot ceea ce ne produce griji,sta in mana lui Dumnezeu. Cateodata nu intelegem cum El, care este Dumnezeul dragostei, permite cutare sau cutare lucru care ne apasa si ne ingrijoreaza .

Acum este important sa nu ne razvratim si sa nu respingem caile Sale, ci sa ne smerim sub mana Sa puternica sa spunem un "da" la caile Sale."

La timpul potrivit, El ne va darui usurarea si "ne va scoate la loc larg". Intre timp insa sa putem sa aruncam asupra Lui toate ingrijorarile noastre. El ne va da putere sa purtam ceea ce ne-a dat; El ne va usura povara, va prelua  ingrijorarea noastra.

Drag prieten, exista deci motiv suficient sa mergem mai departe fara sa ne mai ingrijoram si cu deplina incredere in Dumnezeu, dar cu o inima plina de smerenie adevarata. { Samanta buna }


Niciun comentariu: