~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 26 decembrie 2011

EL RAMANE MEREU ACELAS


"Domnul nu va parasi pe poporul Lui,din pricina Numelelui Lui celui ma-re,caci Domnul a hotarat sa faca din voi poporul Lui"  (1Samuel 12: 22)


Alegerea pe care a facut-o Dumnezeu cu poporul Sau este in scopul de al sprijni si de a nu-l parasi nici decum
El l-a ales pentru a-l iubi ,si-l iubeste din pricina acestei alegeri .De buna voia Sa, a ales acest popor si aceasta alegere este motivul pentru care va contiuna sa-Si gaseasca placere in acest lucru.

Daca l-ar parasi ,Si-ar necinsti Numele ,caci aceasta ar insemna ca a facut o greseala in alegerea Sa si ar da dovada de nestatornicie in iubirea Sa .Astfel este slava dragostei lui lui Dumnezeu ,care nu se va schimba ,
si aceasta slava nu poate fi intunecata .

Sa ne amintim de toate dovezile bunatatii parintesti a lui Dumnezeu si sa fim siguri ca niciodata El nu ne va parasi .Ceea ce L-a determinat sa Se preocupe ca sa faca din noi poporul Sau ,a fost dorinta Sa de a ne mantui.Dupa ce a indeplinit astfel de minuni cu privire la noi,ar mai putea sa ne lase singuri?Fiul Sau Isus a murit pentru noi si noi putem fi siguri ca El n-a murit in zadar . Si-a varsat sangele Sau ?

Deoarce Si-a gasit placerea sa ne binecuvinteze .Domnul Isus nu este un prieten schimbator .Iubindu-i pe ai Sai,ii va iubi pana la sfarsit. -C.H.SPURGEON


Niciun comentariu: