~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 31 ianuarie 2013

DOCTORI CARE LUCREAZA CU DUMNEZEU



     "Rugati-va unii pentru altii ca sa fiti vindecati.~ Iacov 5:16~

Un doctor binecunoscut dintr-un spital petrecea totdeauna cateva momente singur inainte de a intra in sala de operatie.Calificarea si indemanarea sa remarcabila ,precum si calmul sau in presiunea interventiilor chirurgicale i-au facut pe tinerii medici sa se intrebe daca nu exista o relatie intre succesul sau si procedeul sau neobisnuit.

Intr-o zi, unul dintre ei a avut curajul sa-l intrebe pe specialist  despre acest lucru . "Da" ,a spus el , "exista o legatura precisa intre cele doua. Inaintea fiecarui operatii cer celui mai mare Medic sa-mi calauzeasca mainile .In multe ocazii sunt confruntat cu situatii foarte delicate sau cu conditii neprevazute ale pacientilor si cu greu pot decide ce sa fac.

In timpul acela devin constient de ajutorul lui Dumnezeu .Imi da totdeauna intelepciunea de care am nevoie pentru a incheia operatia cu succes .nu iau niciodata bisturiul in mana fara sa-I cer ajutorul ".

Curand dupa aceea, intreg personalul si pacientii acelui spital l-au numit :"Doctorul care lucreaza impreuna cu Dumnezeu ".
La catva timp dupa aceea ,un om si-a adus fetita la spital pentru a fi operata.Auzise despre medicul care se ruga lui Dumnezeu si omul a insistat ca numai acest medic sa-i opereze copilul .

In ultima instanta ,orice vindecare vine de la Dumnezeu (Psalmul 103 :3 ) ,dar trebuie sa-I fim multumitori pentru acesti barbati si femei ,dedicati misiunii lor, care inainte de orice atunci cand se ocupa de pacientii lor ,cauta ajutorul lui Dumnezeu pentru a fi folositi de El ~H.G.B.~ 

Niciun comentariu: