~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 28 ianuarie 2013

IN MILJOCUL UNEI MULTIMI DE LUCRURI MARUNTE



"...prin multa rabdare,in necazuri ,in nevoi,in strmtorari.~ 2 Corinteni 6:4 ~

Este nevoie de harul Celui Atotputernic pentru a face pasul urmator atunci cand nu ai nici viziune ,nici cine sa te priveasca -pasul urmator in devotamentul fata de El , pasul urmator in studiu, in citire ,in indatoririle casnice :pasul urmator pentru a-ti face datoria ,atunci cand nu ai nici o viziune din partea lui Dumnezeu,nici un entuziasm si nici un spectator.

Pentru a face acel pas este nevoie de mult mai mult har de la Dumnezeu ,de o apelare mult mai constienta la El ,decat este nevoie pentru a predica Evanghelia .

Fiecare crestin trebuie sa se faca partas la ceea ce a fost esenta intruparii;trebuie sa aduca lucrurile jos ,in realitate ce tine de carne si sange ,si sa le experimenteze.

Ne pierdem interesul si ne clatinam atunci cand nu exista nici o viziune ,nici o incurajare ,ci doar rutina vieti zilnice ,cu indatoririle ei banale .

La urma ,ceea ce conteaza cel mai mult pentru Dumnezeu si pentru oameni este lucrarea perseverenta ,continua ,in anonimat,iar singurul mod de a duce o viata de biruinta este acela de a trai privind la Dumnezeu .

Cere-I lui Dumnezeu sa pastreze ochii duhului tau deschisi spre Cristos cel inviat si atunci va fi imposibil ca munca de rand sa te descurajeze . Pazeste-te intotdeauna de micimea si meschinaria gandirii aducandu-ti aminte de capitolul 13 din Evanghelia lui Ioan.~ Oswald Chambers~ 

2 comentarii:

Razvan spunea...

Daca cerem ceva de la Dumnezeu sa avem credinta ca am si primit deja fara sa ne indoim. Isus vorbeste despre puterea credintei, la Matei 11:24 citim "De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea." De asemenea ne spune si de perseverenta, la Matei 7:7,8 citim: "Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide."

Speranta spunea...




Dumnezeieasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia ,prin cunoasterea Celuice
ne-a chemat prin slava si puterea Lui(2Petru 1:3)