~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 8 ianuarie 2013

EXCRCITUL BUNATATII



"Copilasilor ,sa nu iubim cu vorba ,nici cu limba ci cu fapta si adevarul.Si porunca Lui este sa credem in Numele Fiului Sau Isus Hristos,si sa ne iubim unii pe altii,cum ne-a iubit El." ~1 Ioan 3:18-23~
"Dati-va toate silintele[sa aratati] dragoste de oameni"~ 2Petru 1:5-7~

Ai observat ca pe masura ce devii mai ocupat ,cu atat mai mult iti pierzi bunatatea pentru altii?Si aceasta pentru ca bunatatea este "roada Duhului Sfant",nu produsul firii (Galateni 5:22).Bunatatea nu se produce in vid si nu este rezultatul unei predici bune dintr-o duminica.

Ea trebuie practicata Trebuie sa faci ceea ce spune Petru:"Dati-va toate silintele [sa aratati ]dragoste de oameni".
Inainte ca Wiliam McKinley sa devina presedintele Statelor unite .el se ducea intr-o dimineata spre biroul Congresului cu tramvaiul .O feme in varsta se urca si negasind un scaun liber,se prinse de un maner din apropierea unuia din colegi i politici ai lui McKinley .In mod patetic ,aceasta se ascunse dupa ziar pentru a evita sa-i ofere locul .

Mickinley se ridica numaidecat,isi oferi locul si ocupa locul femei pe culoar. Dupa mai multi ani ,dupa ce deveni presedinte ,acelas coleg fu recomandat pentru functia de ambasador ,dar Mckinley refuza .El spuse "Daca bunatatea lui este de genul celei aratate in acea dimineata in tramvai ,ma tem de ce va face pentru noi cand ne va reprezenta pe un taram strain " .Congresmanul dezamagit nu a aflat niciodata de ce Mckinley alese pe altcineva pentru functie .

La ce-ti foloseste eforturile epuizate ,alimentate cu ambitii personale sau dorinta de a sluji doar pentru a detine controlul ? Recunoaste-o fara bunatate ce folos au toate titlurile tale ,toate traditile  ,marturilie si teologiea stiuta ? daca nu stii care este raspunsul ,iatal:

Chiar daca ,as avea darul prorociei ,si as cunoaste toate tainele si toata stiinta ;chiar daca as avea toata credinta ,asa incat sa mut si muntii,si n-as avea dragoste nu sunt nimic "(1 Corinteni13:2)Asa ca astazi hotaraste-te sa practici bunatatea! ~Bob Gass~

Niciun comentariu: