~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

TRANSFORMAT PRIVIND GLORIA LUI



"Dar noi toti privim cu fata descoperita ,ca intr-o oglinda ,slava Domnului si sintem transformati in acelasi chip al lui,din slava in slava, prin Duhul Domnului." ~2 Corinteni 3:18 ~

Trasatura exterioara a unui crestin este sinceritatea totala fata de Dumnezeu,astfel ca viata lui devine o oglinda pentru alte vieti.Prin umplerea cu Duhul ,noi suntem transformati ,si privind ,devenim oglinzi.
Cunosti intotdeauna cand un om priveste gloria Domnului.duhul tau simte ca el este o oglinda a caracterului Domnului.

Fereste-te de orice ar putea pata sau umbri acea oglinda din tine;ea este aproape intotdeauna umbrita de un lucru bun,de acel lucru bun care nu este cel mai bun.

Regula de aur pentru viata ta si a mea este a ne concentra atentia sa avem viata deschisa inspre Dumnezeu.Arunca peste bord orice alceva -munca,haine,mancare,orice de pe pamant-inafara de acest lucru.

Alergarea dupa alte lucruri tinde intotdeauna sa intunece aceasta concentrare asupra lui Dumnezeu.Trebuie sa continuam sa-L privim ,sa ne pastram o viata cu totul spirituala .

Alte lucruri pot sa vina si sa treaca la intamplare ,oamenii pot sa critice asa cum vor, dar nu lasa nimic sa intunece viata care este ascunsa cu Cristos in Dumnezeu.Nu lasa niciodata ca o viata grabita sa-ti tulbure aceasta relatie cu El.

Este un lucru care s-ar putea intmpla foarte usor ,dar trebuie sa ne ne ferim de el. Cea mai severa disciplina din viata crestina este sa invatam cum sa continuam sa privim "ca intr-o oglinda gloria Domnului.~ Oswald Chambers~ 

Niciun comentariu: