~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 11 iunie 2010

FAGADUINTE MARI SI SCUMPE

"El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe ,ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti .."(2Petru 1-4)

Pe cand evanghelistul Moody era copil mic ,mama sa a ramas vaduva cu noua copii,in saracie neagra ,in pragul iernii ,fara mancare si fara lemne de foc .Multi au staruit sa-si dea copiii in ingrijirea altora ,dar inima de mama nu s-a putut desparti de nici unul din ei .



Intr-o seara ,dupa ce i-a culcat pe toti ,ea s-a pus pe genunchi si si-a varsat toata durerea inaintea Domnului .Dupa mult plans .si-a sters ochii de lacrami si de pe genunchi a luat Biblia de pe masa si a deschis-o .



Dumnezeu a permis ca Biblia sa se deschida la (Ieremiea 49:11)Acolo a citit :"Lasa pe orfanii tai!Eu ii voi tine in viata ,si vaduvele tale sa se increada in Mine !"



Cu mana tremuranda a luat un creon si a incercuit acel verset .Cat de scumpa i-a fost fagaduinta lui Dumnezeu !S-a increzut in Cel Atotputernic ,nu si-a dat copiii nimanui si nici unul nu a murit de foame .



Fiind matur ,evanghelistul a pastrat ca pe o comoara Biblia cu versetul incercuit de mama sa in cele mai grele momente ale vietii ei .

Sa ne bizui pe fagaduintile mari si scumpe ale lui Dumnezeu .

Preluat din samanta buna


2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce mare har si pace avem cand ne bizuim pe Cuvantul Lui Dumnezeu...

Speranta spunea...

...fagaduintele lui Dumnezeu ,oricate ar fi ele ,toate in El sint "da"..."Amin"