~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 3 februarie 2013

LA CE PRIVESC EU?



"Mari sint lucrarile Domnului ,cercetate de toti cei ce le iubesc (Psalmul 111:2) ...Priveste linistit minunile lui Dumnezeu! (Iav 37:14)

Asteptam ca Dumnezeu sa vina la noi cu binecuvantarile Lui si sa ne mantuiasca? El spune "Priviti la mine si fiti mantuiti (Isaia 45 :22,KJV) " Cea mai mare dificultate spirituala este sa ne concentram atentia asupra lui Dumnezeu ,si ceea ce face acest lucru atat de dificil sunt binecuvantarile Lui.Necazurile ne fac aproape intotdeauna sa privim la Dumnezeu ;binecuvantarile Lui ne pot face sa privim in alta parte .

Invatatura Predicii de pe munte este ,in esenta, urmatoarea: Restrange-ti  toate interesele pana cand atitudinea mintii,si a trupului tau este una de concentrare asupra Domnului Isus Cristos.

Multi dintre noi avem o imagine teoretica despre ceea ce ar trebui sa fie un crestin, iar privirea la vietile sfintilor devine o piedica in calea concentrarii atentiei noastre asupra lui Dumnezeu .Nu in felul acesta se ajunge la mantuire ,aceasta modalitate nu este suficient de simpla.

"Priviti la Mine "si -nu "veti fi mantuiti ", ci "sunteti mantuiti".Daca ne concetram atentia asupra Lui ,vom gasi exact lucrul pe care il cautam.Noi suntem preocupati cu alte lucruri ,ajungem sa fim suparati pe Dumnezeu ,in timp ce El nu inceteaza sa ne spuna :"Priviti la mine si fiti mantuiti".

Difivultatile si problemele ,incercarile si grijile zilei de maine ,toate dispar atunci cand privilm la Dumnezeu.

Ridica-te si priveste la Dumnezeu!Pune ti nadejdea in El !Nu conteaza cate probleme par sa te preseze ,indeparteaza-le cu hotarare pe toate si priveste la El !"Priveste la Mine ..."Tu esti mantuit  chiar in momentul in care privesti.
"Dar noi toti,privim cu fata descoperita ,ca intr-o oglinda ,slava Domnului si sintem transformati in acelas chip al Lui.(2 Corinteni 3-18) ~Oswald Chambers~

Niciun comentariu: