~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 11 septembrie 2024

TOATE LUCRULILE SUNT CU PUTINTA


 "Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui ! Caci cine se apropie de Dumnezeu ,trebuie sa creada ca El este ,si ca rasplateste pe cei ce-L cauta. "(Evrei 11:6)

Multi crestini sunt chinuiti de indoieli si de temeri. Acesti nenorociti cred ca acesta stare de lucruri este inevitabila pentru un credincios. Aceasta gandire este gresita, fiindca "Toate lucrurile sunt cu putinta celui care crede".

Este posibil ca noi sa ajungem intr-o stare in care indoielile si temerile sa fie asemenea pasarilor migraroare - zburand peste suflet fara sa zaboveasca niciodata. 

Cand citesti despre comuniunea si despre bucuria sfintilor favorizati, oftezi si murmuri in inima ta: "pacat ca aceste binecuvantari nu sunt pentru mine".O, alpinist spiritual, daca ai avea credinta, ai sta pe culmea templului, caci "toate lucrurile sunt cu putinta celui care crede! 

Auzi despre faptele pe care barbati si femei sfinte le-au facut pentru Domnul Isus - cum s-au bucurat de El, cum au ajuns sa fie ca El, cum au fost facuti sa indure persecutii de dragul Lui - si spui:" nu sunt decat un vierme; nu voi putea ajunge niciodata asa".

Totusi, nu exista nici un sfant pe care sa nu-l poti ajunge. Nu exista nicio inaltime a harului, nicio legatura a spiritualitatii, nicio limpezime a sigurantei niciun indicator al datoriei care sa nu ti se deschide daca ai putere sa crezi. Lasa-ti sacul si cenusa si ridica-te la demnitatea adevaratelor tale posibilitati.

Esti mic in imparatia lui Dumnezeu, fiindca o ingadui, nu fiindca ar fi necesar. Nu este potrivit ca tu sa te tatasti in praf, copil al Regelui .Ridica-te ! 

Tronul aurit al incredintarii te asteapta .Coroana comuniunii cu Domnul Isus este gata sa-ti impodobeasca fruntea. Imbraca-te in purpura si in in suptire si ospateaza-te in fiecare zi! Fiindca, daca crezi, poti sa mananci cele mai bune roade. 

Pamantul tau va rodi lapte si miere, iar sufletul tau va fi saturat cu cele mai alese bucate . Aduna snopii de aur ai harului, fiindca te  asteapta in campurile credintei. "Toate lucrurile sunt cu putinta celui care crede.{CHARLES H, SPURGEON}

Niciun comentariu: