~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 13 septembrie 2024

SA RAMANEM IN DRAGOSTEA LUI


 "Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal,sa ne numim copii ai lui Dumnezeu ! Si suntem. Lumea nu ne cunoaste, pentrca nu L-a cunoscut nici pe El. 

Prea iubitilor, acum santem copii ai lui Dumnezeu .Si ce vom fi, nu s-a aratat inca. Dar stim ca atunci cand Se va arata El,vom fi ca El ; pentruca Il vom vedea asa cum este.(1 Ioan 3:1-2)

Este un margaritar de mare pret pentru orice suflet care a putut sa recunoasca pe Dumnezeu in postrura Sa de dragoste. Noi eram perduti si fara nici o nadejdie, eram morti in pacate si nelegiuiri. Aceasta era starea noastra naturala, asa cum citim in Efeseni 2.

Nu aveam nici cea mai mica inclinatie spre Dumnezeu."Dar Dumezeu, care este bogat in indurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit  pe cand eram morti in in greselele noastre, ne-a adus la viata impreuna cu Hristos, prin har sunteti mantuiti."(Efeseni 2:4-5). 

Indurarea, dragostea si harul ne intampinau pe cand eram in stare amintita. Nu ar trebui sa ne copleseasca aceasta dragoste? Daca acest act maret ne sta in fata si in adanca multumire ia locul de frunte in inima noastra, atunci ramanem indragoste, In Dumnezeu insusi.

In practica nu exista o binecuvantare  mai mare decat sa ne odihnim in aceasta mareata dragoste. In felul acesta va fi proslavit Dumnezeu prin noi si in noi. 

Binecuvantarile  prezentei lui Dumnezeu  vor fi puse in practica acolo unde dragostea Lui va fi recunoscuta si savurata in intreaga viata de credinta, Cata odihna, cata mangaiere si cata bucurie avem, cand  stim si ne gandim ca Facatorul lumii, Acela care o tine, ne iubeste vesnic sufletele, ne iubeste in totul.

 Ochiul lui vegheaza necurmat asupra noastra, inima Lui e totdeauna indreptata spre noi si El a luat asupra Sa grija pentru nevoile noastre trupesti si duhovnicesti!  Noi avem totul deplin In Hristos. El este ,ca sa zicem asa, camara de lucrui scumpe a cerului si magaziea lui Dumnezeu pentru noi.

Sa nu-i ranim dar inima iubitoare si sa nu-i necinstim slavitul Nume intorcandu-ne fata de la El! Sa ramanem cat mai aproape de izvor, sa ramanem in dragostea  Lui. Domnul este aproape CALENDAR BIBLIC



Niciun comentariu: