~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 14 februarie 2013

REMEDIUL PENTRU "FATA DE PRUNA USCATA"



"O inima vesela insenineaza fata...(Proverbe 15:13) Cant Domnului, caci mi-a facut bine."(Psalmul 13:6)

Noi produse cosmetice continua sa invadeze piata, promitind frumusete celor ce le vor utiliza. Unele pretind sa indeparteze ridurile ,altele sa imbuntateasca aspectul tenului .Cateva produse promit chiar sa refaca imbujorarea tinereasca.Producatorii de cosmetice au propus multe raspunsuri la intrebarea;"Cum as putea sa arat mereu tanara?"

Un ziar din Detroit ofera insa o solutie .Intr-un articol intitulat ;"Remediu pentru fata de pruna uscata",autorul scrie:"Doamnelor ,vreti sa aratati mereu tinere ?Daca da, atunci inscrieti-va in corul bisercii.Femeile care canta arata mereu tinere.Muschii obrajilor unei femei care canta sunt atat de bine dezvoltati prin exercitiu ,ca nu vor avea atat de repede de a face cu ridurile ca in cazul celor ce nu canta ."

Acum ,nu vreau sa sugerez ca trebuie de urgenta sa-l suni pe dirijor si sa te inscrii in cor. Pentru unele dintre noi ,poate acest lucru ne va inbunatati expresia faciala, dar va produce pagube armoniei corului .

Ceea ce vreau sa spun este ca un crestin trebuie sa cante Domnului,ori e ,ori nu e in corul bisercii .Cantarea reflecta o inima fericita ,iar 'O inima vesela insenineaza fata ." Nu are importanta daca vom canta astfel ca cineva sa ne auda ,"cu psalmi, cu cantari de lauda ,si cantati duhovnice "(Efeseni 5: 19) ,ori vom canta in tacere ,trebuie sa continuam a-l  canta lauda lui Dumnezeu.

Cauti metode de a-ti imbunatati tenul si infatisarea exterioara? Nu te baza numai pe ultimile realizari ale indrustei cosmetece,oricat de bune ar putea fi. Canta lauda lui Dumnezeu din toata inima .Aceasta iti va infrumuse ta  fata. ~P.R.V.`

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Cântarea trebuie să fie corul inimii!
Fii binecuvântată, scumpa mea!

Speranta spunea...


Multumesc ,pentru vizita si pentru mesajul frumos!

Inima sa ne fie plina ,cu cantari de multumire."O inima vesela insenineaza fata..."

Tu esti o scumpa!Cu respect te mai astept!