~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 23 februarie 2013

NADEJDEA NOASTRA E HRISTOS!



"... tot asa Hristos ,dupa ce S-a adus jertfa o singura data ,ca sa poarte pacatele multora,Se va arata o doua oara ,nu in vedera pacatului ,ca sa aduca mantuiere celor ce-L asteapta." ~ Evrei 9 :28~

Aceasta este nadejdea noastra. Acela in care am crezut ca a venit odata pentru a lua pacatele celor multi, se va arata a doua oara fiilor oamenilor. Aceasta este o nadejde fericita. Aceasta a doua oara insa va avea mai multe trasaturi speciale care o face mai slavita.

Domnul nostru nu va mai avea nimic a face cu pacatul.El l-a sters pe deplin de la poporul Sau ,a suportat pedeapsa intr-un mod atat de desavarsit,incat nu Se va mai ocupa cu pacat ,pentru ca a nimicit pacatul.

Domnul va va desavarsi atunci lucrarea de mantuire a poporului Sau care va fi in final si pe deplin izbavit si se va bucura intoate privintele de plinatatea acestei mantuiri .

El nu vine ca sa poarte urmarile pacatului nostru ,ci ca sa ne aduca urmarea ascultarii Sale ; ...nu pentru a indeparta osanda noastra,ci pentru a desavarsi mantuirea noastra.

"Astfel dar,fratilor, fiindca prin sangele lui Isus avem o intrare sloboda in Locul prea sfant ,pe calea ce noua si vie ,pe care ne-a deschis-o El,prin perdeaua din launtru ,adica trupul Sau: si fiindca avem un Mare preot pus peste casa lui Dumnezeu."~Evrei 10:19-20,21

Marele nostru Preot a cumparat cu pret pe toti aceia care cred in El .Ei sunt propietate Lui sigura si apartin cu totul Domnului.Nicidecum din cauza a ceea ce sunt ei insasi,ci pentru dragostea Rascumparatorului lor au ei privilegii de care se bucura El insusi.

"Sa tinem fara sovaire la marturisirea nadejdii noastre ,caci credincios este Cel ce a facut fagaduinta."Evrei10:23"Toata slava I se cuvine...~ C.H.SPURGEON~

Niciun comentariu: