~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 24 februarie 2013

CEL MAI PUTERNIC MAGNET



"Si dupa ce voi fi inaltat de pe pamant,voi atrage la mine pe toti oamenii. ~Ioan 12:32~

Voi,care lucrati pentru Dumnezeu ,prindeti curaj. Va temeti poate ca nu veti putea atrage la El pe cei ce asculta .Vestiti un Mantuitor rastignit pe creuce ,inviat si opoi inaltat la cer;aici se gaseste cea mai mare atractie care ar putea fi aratata.

Cine v-a atras pe voi la Domnul Isus Hristos,daca nu chiar Hristos insusi?Cine va atrage acum la el ,daca nu persoana Sa binecuvantata?Daca ati fost atras la credinta prin orice alceva ,in curand va veti departa de ea .

Insa Domnul v-a tinut si va va tine la credinta pana la sfarsit.De ce va indoiti de puterea Sa cand este vorba sa fie atrasi si altii la El? Mergeti in Numele Domnului Isus la cei ce resping inca harul si veti vedea daca El nu-i va atrace si pe ei.

Nici o catogorie de oameni nu este in afara aceste puteri de atractie .Tineri si batrani ,saraci si bogati ,nestitori sau invatati ,uraciosi sau amabili,toti vor simti aceasta putere care atrage.

Domnul Isus este singurul magnet .sa nu ne gandim la alceva .Muzica nu va atrace la Isus ,nici elocventa ,nici logica ,ceremoniile ori zgomotul .Domnul Isus insusi trebuie sa atraga pe oameni la Sine;si El este destoinic sa lucreze in fiecare caz .

Nu va lasati inselati de spiritul vremii;ca lucratori pentru Domnul ,sa lucrati chiar in felul Lui si sa folositi chiar mijloacele Lui.Atrageti la Hristos ,atrageti prin Hristos ,si Hristos va atrage prin voi.~C.H.Spurgeon~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Numai Domnul Isus poate sa atraga pe cei nemantuiti la El... El este dragoste. El sa fie slavit in vietile noastre... sa putem vesti un Mantuitor rastignit.

O zi frumoasa iti doresc!

Speranta spunea...


Multumesc, pentru cuvintele tale pline de har si de adevar,si pentru vizita care imi face multa placere...
Si tu sa ai o zi frumoasa!