~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 16 februarie 2013

CEI CE SE INCRED IN DOMNUL



"Si insus Domnul nostru Isus Hristos ,si Dumnezeu ,Tatal nostru ,care ne-a iubit si ne-a dat,prin harul Sau ,o mangaiere vecinica si o buna nadejde,sa va mangaie inimile, si sa va intareasca in orice lucru si cuvant bun !"
~2 Tesaloniceni  2:16-17 ~

Te-ai increzut in oameni si ai fost dezamagit de atatea ori.Te-ai increzut in tine insuti si te-ai inselat in atatea randuri.Dar cei ce se incred in Domnul nu va fi dat de rusine.Pe cel ce se increde in Domnul ,nimeni si nimic nu-L poate clatina.

Vin fara indoiala si peste el incercari, greutati,necazuri, boala, pagube,suferinte,dar el nu se clatina, ci sta strans lipit de Domnul.Totus,spre rusinea noastra trebuie s-o spunem ,noi ne incredem in Domnul in lucrurile mari,dar nu si atunci cand este vorba de lucrurile mici.

Dau crezare faptului ca sangele Domnului Hristos m-a curatit de orice pacat ,stiu ca sunt copil al lui Dumnezeu,ca am viata vesnica si cunosc unde merg; insa,cand este vorba despre lucrurile aceste mai mici ,pamantesti,se schimba situatia.

Adeseori ne lasam apasati de grija ca nu vom avea ce manca si ce imbraca;ne temem sa nu vina asupra noastra o nenorocire sau alta ;ne ingrozim la gandul ca s-ar putea sa ne imbolnavim de o boala sau alta; si cate alte griji si temeri!

Clatinarea acesta este ca atunci cand vantul loveste muntele ,dar din loc nu-l muta ; el face unele schimbari la suprafata ,dar acelea nu merg mai departe.

Increderea in Dumnezeu se mareste prin experienta. Credinciosii stiu sa scoata si din intamplarile triste ale vietii unmotiv de intarire a increderi in Cel Prea Inalt.Chiar si peste cei ce se bucura de o stransa legatura cu Dumnezeu vin adeseori incercari si slabiciuni.

Si peste cei mai tari oameni pot sa vina clipe de slabiciune,dar acestea sunt trecatoare .Domnul stie cum sa-i ridice ,stie cat timp sa-i lase prada incercarii si suferintei .El ingaduie sa vina incercari peste noi,dar intotdeauna le pune margini ,pentru ca El stie cat de inclinati suntem sa facem greseli.-Teodor Popescu

2 comentarii:

Ellie spunea...

Imi plac mult cuvintele acestea; "Pe cel ce se increde in Domnul, nimeni si nimic nu-L poate clatina." Numai in Domnul Isus avem nadejdea ca El poate... si ne da ajutor in clipele de nevoi. Ce bine este cand ne lasam in bratul Lui!

Iti doresc o zi placuta!

Speranta spunea...


Multumesc mult pentru vizita si pentu cuvintele pline de incurajare.Multe binecuvantari iti doresc draga mea!