~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 11 martie 2016

INCREDE-TE IN DUMNEZEU !





















"Increde-te in Domnul, si fa binele: locuieste in tara, si umbla in credinciosie.
 Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, incredete in El, si El va lucra. (Psalmul 37:3-5)

Cineva a facut urmatoarea remarca: "Doi oameni privesc prin aceleasi gratii.Unul vede norul, iar celalalt vede stelele." Daca doi oameni privesc prin gratiile aceleiasi inchisori, fiecare va reactiona in mod diferit.

Unul poate fi infrant privind gratiile, iar celalalt poate fi inspirat de gratii. Asa s-a intamplat cu un medic japonez, care a fost inchis in timpul celui de-al doilea razboi mondial pentru credinta sa.

 Stand in celula rece si murdara, medicul se intreba daca aceea era calea pe care i-o oferise Dumnezeu, ca sa umble pe ea pana va ajunge in cer.

Medicul nu era infrant de gratii. Daca nu s-ar fi adaptat situatiei, incordarea produsa de autocompatimire l-ar fi invins.

In timp ce era dupa gratii, increderea in Dumnezeu i-a dat putere sa vada stelele si nu norul. In acele conditii grele  medicul a elaborat amanuntele pentru o scoala biblica,

Imediat ce s-a terminat razboiul, a fost eliberat si astfel si-a pus in aplicare planuurile. Medicul nu s-a nelinistit din cauza raufacatorilor lui,ci increderea in Dumnezeu ,in Cuvantul Sau a fost marele ajutor, ca sa priveasca dincolo de de situatia grea in care s-a gasit.

La ce privim: la nori sau la stele? { Samanta buna }

Nu te-ndoi, ci crede / Ca dupa orice nor,/ E-un soare si mai dulce / Si mai stralucitor. /Nu norul este vesnic, / Ci soarele-i acel  / Ce-nvinge si ramane / Stapan in urma el.


2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Fii binecuvântată în veci!

Speranta spunea...

Multumesc mult pentru mesaj! Si va doresc la fel!