~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 15 martie 2016

ESTI CORECTAT DE DUMNEZEU?





















"Caci Domnul pedepseste pe cine iubeste..."(Evrei 12:6)
"Este adevarat ca orice pedeapsa, deocamdata pare o pricina de intristare, si nu de bucurie;  dar mai pe urma  aduce celor ce au trecut prin scoala ei,  roada dadatoare de pacea neprahanirii. " Evrei 12:11)

Spui ca doresti sa te schimbi? Sa te maturizezi spiritual? Ei bine, schimbarea reala nici nu poate incepe pana nu vei intelege ca Dumnezeu te iubeste asa cum esti ; altfel vei incerca mereu sa te schimbi, intr-o tentativa inutila de a castiga acceptarea si iubirea Lui.

Problema cu aceasta chestiune este urmatoarea:deja ai acceptat si iubirea Sa, insa nu stii acest lucru!

Cei mai multi dintre noi credem ca acceptandu-ne asa cum suntem , scuzam ceea ce este gresit in noi.Nu este adevarat! Nu poti primi mustrarea lui Dumnezeu daca nu detii o intelegere clara a iubirii Sale pentru tine.

Altfel vei pricepe mustrarea Sa ca pe o respingere, iar dezaprobarea actiunilor tale de catre El, ca pe o dezaprobarea propiei persoane.

Pentru a creste spiritual trebuie sa crezi , in primul rand, ca Dumnezeu este legat de tine, si astfel te va trata corect, conducandu-te pe cai ne-ntelese. In timpul acestor momente trebuie sa fii convins de iubirea Sa pentru tine.

Apostolul Pavel era convins ca nimic nu-l va putea separa de iubirea lui Dumnezeu.(Romani 8:38-39)
Esti convins si tu de acest lucru? Trebuie sa fii! In Apocalipsa 3:19, Dumnezeu ne vorbeste fiecaruia ,spunand: "Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia, pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, deci si pocaieste te!"
Cea mai mare dovada a iubirii si acceptarii lui Dumnezeu este faptul ca te mustra si te pedepseste!
Nu pedeapsa ar trebui sa te ingrijoreze, ci apsenta ei!

Daca treci prin acest proces chiar acum,bucura-te ; inseamna ca Dumnezeu are pregatite pentru tine lucruri minunate!  { Bob GASS }

Niciun comentariu: