~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 3 octombrie 2024

"MOARTE DOMNULUI ISUS NE-A DAT O CETATE IN CER


 "Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. ...Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie sa creada ca El este, si ca rasplateste pe cei ce- L cauta. (Evrei 11:1,6)

Marea taina a puterii in Dumnezeu este deplina incredere in dragostea Lui. Daca am priceput dragostea lui Dumnezeu care a dat pe Domnul Isus la moarte pentru noi si dupa proslavirea Lui, a trimis pe Duhul Sfant pentru ca sa introduca in tot adevarul; 

daca am priceput toate acestea, atunci in deplina incredere Il vom atribui carma si conducerea pe calea noastra cereasca.  

Aceasta este daca se poate spune asa, puterea lui Dumnezeu in suflet si aceasta da putere si bucuria inimii pe calea credintei, pe care Dumnezeu ne calauzeste chiar daca este usoara sau grea.

Ce altceva ii poate da calatorului  putere de a canta cantari de lauda sau altceva poate sa-i de martirului putere de a proslavi pe Dumnezeu. chiar in chinul focului. Chiar daca cararea duce prin ape adanci este totusi calea lui Dumnezeu, calea spre vesnica mostenire.

Cerintele inimii innoite nu se astampara pe deplin decat atunci cand suntem in Casa Tatalui. Sa cugetam asupra cuvintelor: Ferice de cei ce locuiesc un Casa Ta! ..."Ferice de acei oameni care isi pun tariea In tine!"

De ar gasi toti cei ce calatoresc prin valea plangerii, imbarbatare si putere in comuniunea  cu Dumnezeu si Talal lor! Cine oare ar putea sa gaseasca marimea cuvantului "ferice" daca nu le ia in legatura cu Dumnezeu ?

Dumnezeu si dragostea Lui, Hristos si atasamentul Lui, Duhul Sfant si lucrarea Sa, Casa Tatalui si calea intr-acolo; toate acestea sunt subiecte ale inimii noastre. Moartea Domnului Isus ne-a dat o cetate in cer. {Domnul este aproape}

Niciun comentariu: