~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 28 aprilie 2017

O CHEMARE; IZBAVIRE

"Cheama-Ma in ziua necazului, si Eu te voi izbavi, iar tu ma vei proslavi!" (Psalmul 50:15)

Iata intr-adevar o fagaduinta. Ea este pentru cazuri urgente: "in ziua necazului". Intr-o astfel de zi se face intuneric in mijlocul zilei si fiecare ora care vine este mai intunecoasa decat aceea care a trecut.
Sa ne amintim atunci de aceste cuvinte care ni s-au spus expres ca sa ne sprijineasca in zilele noastre innorate.

Ce indemn placut si plin de intelegere: " Cheama-Ma". N-ar trebui sa avem nevoie de aceasta instiintare; a ne ruga ar trebui sa fie o obisnuinta permanenta si de fiecare zi.

Ce indurare ca avem libertate sa chemam pe Dumnezeu! Ce intelepciune sa folosim bine aceasta indurare! Este o nebunie sa alergam la oameni cand Domnul ne cheama sa-I aducem lui insusi necazurile noastre.

Sa nu sovaim deci ca sa facem acest lucru. Avem aici o fagaduinta care ne da curaj:"Te voi izbavi".
Oricare ar fi greutatea sau nevoia, Domnul nu face nici odeosebire, dar fagaduieste o izbavire intreaga, sigura si fericita.

El va implini, El insusi , aceasta izbavire, cu mana Sa. Sa credem acest lucru; Dumnezeu pretuieste credinta. Si la sfarsit, iata rezultatul: "tu ma vei proslavi".

Ah, sa facem acest lucru cu prisosinta. Cand El ne-a izbavit,Il vom lauda cu glas tare. Si cum este sigur ca El ne va izbavi, sa-L laudam chiar de acum.{C.H.SPURGEON ]

"Cand Ma va chema ,ii voi raspunde ;voi fi cu el in strimtorare.(Psalmul 91:15)
"Atunci in stramtorarea lor,au strigat catre Domnul,si El i-a izbavit din necazurile lor."
(Psalmul 107:6)

Niciun comentariu: