~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 16 noiembrie 2014

POTI SCHIMBA LUCRURILE DACA VREI
















"Inima omului se gandeste pe ce cale sa mearga,dar Domnul ii indreapta pasii."(Proverbe 16:9)

Daca vrei sa-ti schimbi viata inspre mai bine ia aminte la urmatori pasi:

Intelegi care este adevaratul sens al succesului. Cand altii au o parere buna despre tine ,esti popular ;cand tu ai o parere buna despre tine ,atunci poti spune ca ai succes.Cea mai inalta chemare a vietii iti va da cea mai adanca bucurie .Insa acest lucru nu te scuteste de greutati sau dureri. Fiecare invingator al istoriei a platit un pret ;si tu vei plati!

Stabileste-ti telurile- in rugaciune! Succesul inseamna intelegerea scopului cu care te-a creat Dumnezeu .Nu este gresit sa-ti stabilesti scopuri ci scopurile nesustinute in rugaciune . Solomon a spus :"Inima omului se gandeste pe ce cale sa mearga ,dar Domnul ii indreapta pasii."Care -ti sunt obiectivele ? Cum planuiesti sa le indeplinesti?

Nu mai cauta pe cineva pentru a gasi fericirea! Nu astepta sa vina florile la tine.Dumnezeu ti-a inmanat samanta ;incepe sa o cultivi singur.Ia aminte:"Fiecare sa-si cerceteze fapta lui ,si atunci va avea cu ce sa se laude...(Galateni 6:4)si cu cat esti mai putin "sarac" in realizari ,cu atat esti mai atractiv!

Nu-ti reaminti la nesfarsit greselile -toti au trecut peste ele! Un pastor bine cunoscut spunea ca intr-o zi s-a rugat: Doamne de ce -mi aduc mereu aminte dusmanii de greselile trecute? " Dumnezeu i-a raspuns : Pentru ca nu mai au "materiale" :! Ce raspuns grozav! Dumnezeu spune : " ...nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatele tale." (Isaia 43;25 Daca nu esti mai bun decat El ,fa la fel ! Incepe azi sa intregrezi cei patru pasi in viata ta!~Bob GAASS~

Niciun comentariu: