~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 4 noiembrie 2014

"FII TENACE"


"Si noi, dar,fiindca santem inconjurati cu un nor asa de mare de martori ,sa dam la oparte orice pedica ,si pacatul care ne infasoara asa de lesne ,si sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte .(Evrei 12:1)

La kilometru 32 al traseului Maratonului din boston se gaseste Dealul Durerii.Aici chiar si atletii de talie mondiala au mari dificultati.Este cea mai lunga si mai  abrupta parte  a traseului ,iar cand ajungi in varf toti muschii urla dupa oxigen.

Desi Biblia ne spune : "...sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte.',noi asociem in general rabdarea cu lipsa de activitate si cu asteptare .Insa mai exista un tip ,care este mai greu de dobandit -rabdarea care alearga .

Aceasta te ajuta sa perseverezi in ciuda obstacolelor care se ivesc in cale si iti da tenacitatea de a da rezultate chiar daca ai "inima grea" .

Cu acest gen de rabdare a transformat Domnul Isus apa in vin,astfel incat nunta sa nu se transforme in fiasco, a hranit o multime de oameni in desert ,a vindecat un orb din nastere si a purtat povara ce n-o putea imparti cu nimeni-cunostinta faptului ca va fi tradat si omorat.

La Jocurile Olimipice de la Mexico City ,la finalul unui maraton ,pe stadion a intrat schipatand un atlet care purta culorile Tanzaniei .se numea John Steven Aguari si avea piciorul bandajat din pricina unei cazaturi in timpul cursei.

A ajuns ultimul ,si in timp ce trecea linia de sosire ,cineva din multime a strigat:"Dece n-ai abandonat?" Agari a raspuns calm si demn: "Tara mea nu m-a trimis aproape 12 000 de klometri pentru a incepe cursa ;m-a trimis s-a termin ."

"Marele om de stiinta ,Luis Pasteur ,a spus:"Secretul care m-a purtat catre teluri a fost mereu tenacitatea." Nu uita ,Dumnezeu nu te-a trimis doar sa incepi cursa, ci si s-o termini si prin harul Sau o vei termina .Deci fii tenace !~Bob GASS~


Niciun comentariu: