~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 25 decembrie 2013

O VESTE BUNA



"...Nu va temeti:caci va aduc o veste buna ,care va fi o mare bucurie pentru tot norodul :astazi in cetatea lui David ,vi s-a nascut un Mantuitor care este Hristos Domnul." (Luca 2:10-11)

Sa ne ducem cu gandul la pastorii din Betleem in jurul turmele lor,cu sufletele apasate si ingrijorate !La ce se gandeau in noaptea aceea?Ce vorbeau in soapta in timpul de veghe,in camp?Nu stim .Dar totusi stim un lucru :in acea liniste ,in acel intuneric a stralucit o lumina mare,inconjurandu-i cu lumina ei .

Ceva cu totul neasteptat! o vedenie din cer ! un inger al Domnului le aducea o solie neasteptata .Era solul Tatalui ceresc; ,care  de mult astepta sa aduca pe pamant vestea buna .Pastorilor nici prin gand nu le trecea ce se petrecea la catva pasi de ei .Nici prin minte nu le trecea ca in clipa aceea li se nascuse un Mantuitor .

Ah ,credeti ca oamenii aceia ,care "faceau de straja noaptea imprejurul turmei lor",aveau alt suflet decat al nostru ? Nu ! Si ei aveau acelas suflet nelinistit si fara odihna ,apasat inaintea lui Dumnezeu..

Nu stiu cu ce va indeletniciti acum, nici daca a coborat noaptea in clipa cand cititi aceste randuri,insa putem sti un singur lucru ,si anume ca un inger vesteste lumina ,liniste ,iertare ,eliberare ! S-a nascut Mantuitorul ! Bucurati-va de aceasta veste buna !~Samanta buna ~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce bucurie mare... ca un Mantuitor sa nascut.

Multumim mult pentru tot ce ai scris anul acesta. Domnul sa fie slavit...

Multe binecuvantari ceresti in anul viitor.

Iti doresc o zi binecuvantata!

Speranta spunea...


"Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare!"

Mantuitorul nostru iubit.El pentru noi a venit din cer la noi!
Sa-I dam cinstea cuvenita Sa-L slavim si sa-I onoram Numele Sau!

Iti doresc multe binecuvantari divine si in anul care vine.