~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 31 decembrie 2013

LA SFARSIT DE AN



"Invata- ne sa ne numaram bine zilele ,ca sa capatam o inima inteleapta.(Psalmul 90:12)
Sa stam acum ,cand se incheie anul ,linistiti si sa privim la zilele care au zburat ! Unde s-au dus? Ele au alunecat in marea uitarii mai repede decat valurile unui rau care curge in ocean .

Ce ti-au adus aceste zile ? Poate putine lucruri bune ,putine raze de soare calde .Dar i-ai multumit lui Dumnezeu pentru bucuriile care ti le-a daruit? Poate ai avut parte de multe dureri si nenorociri si privesti cu ingrijorare pragul noului an peste care treci .

Ai fost nemultumit sau te-ai lasat mangaiat de Dumnezeu ?Este El "adapostul si taria ta,un ajutor care nu lipseste nniciodata in nevoi"? poti privi plin de incredere in viitor stiind ca nu ti se poate intampla nimic altceva decat ceea ce a hotarat El pentru tine ?

Cum au fost zilele tale ? Ai pasit inainte cu Dumnezeu sau fara El ? Au fost un castig sau o pierdere ?Zilele disparute aici vor aparea in vecinicie ca martori in fata lui Dumnezeu pentru sau impotriva noastra.
Esti mantuit? Esti un copil al lui Dumnezeu ? Daca esti ,gandeste-te daca ai trait pentru Domnul tau .

Daca nu esti  inca mantuit ,cheama-L pe Domnul Isus ca Mantuitorul tau acum, inaintea incheierii acestui an de har,pentru ca sa-ti daruiasca iertarea si viata vesnica .El te va primi ,iti va da mantuire si pace si te va face fericit.El iti va da apa vietii pentru a-ti alina dorul tau nesatisfacut pana acum .

Astfel ,ultima zi a anului va deveni inceputul unui vieti noi ,care se merita sa fie traita.~Samanta Buna~

"Cat pentru mine ,fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu :Pe Domnul Dumnezeu Il fac locul meu de adapost"(Psalmul :73:28)







Niciun comentariu: