~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 5 iulie 2013

CEL MAI IMPORTANT LUCRU"Petru s-a uitat la el si a zis lui Isus:"Doamne,dar cu acesta ce va fi?Isus i-a raspuns :"Daca vreau ca el sa ramana pana voi veni Eu,ce -ti pasa tie?Tu vino dupa mine!~Ioan 21-21-22~

Nu este important ca Dumnezeu sa ne implineasca dorintele noastre ,ci ca sa facem voia Lui.Nu este important sa traim mult ,ci sa sa traim in dependenta si in ascultare fata de Dumnezeu.Hotarator este nu ce facem ,ci cum si de ce facem.

Nu este important ce gandesc altii despre noi,Decisiv este ceea ce suntem in fata lui Dumnezeu.Mai important decat o cunoastere teoretica a Bibliei in intregime este ca ceea ce stim sa punem in practica.

Este frumos cand suntem fericiti ,dar mai bine si mai important este cand facem fericiti pe cei din jurul nostru .

Noi suntem de parere ca cel mai important lucru ar fi sa fim scutiti de suferinte,dar mai important este ca, prin suferintele din viata noastra ,sa ajungem la tinta pregatita de Dumnezeu.

Si in sfarsit ,nu este important sa stim cand vom muri ,ci mai important este sa ne intrebam : Suntem pregatiti sa ne intalnim cu Dumnezeu? Il cunoastem ca Mantuitor?~Samanta buna~

"Toti prooroci marturisesc despre El ca oricine crede in El,capata ,prin Numele Lui iertarea pacatelor."(Fap10:43)

Niciun comentariu: