~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 20 iulie 2013

DUMNEZEU ,OBSERVA CHIAR DACA ALTII N-O FAC



"Si oricine va da de baut numai un pahar de apa rece unuia din acesti micuti,...adevarat va spun ca nu-si va pierde rasplata." (Matei 10:42)

Este doar un cuvant ,insa poarta mult sens:"Multumesc!"Nu l-ai auzit de mult timp?Faci atat de multe lucruri pentru altii si doresti in schimb doar putina apreciere .Se pare insa ca nu ai parte de ia.Poate altii nu se deranjeaza sa-ti multumeasca ,insa nu uita un lucru :Tatal tau ceresc apreciaza tot ce faci si tot ce esti.

De aceea te-a asezat in locul care avea nevoie de tine;loc in care implinesti zilnic planurile Sale .aceptand acest lucru vei descoperi bucurie si sens in orice faci!El este Scopul : restul sunt beneficiari!Nu lasa ca raspunsul celorlalti sa stabileasca nivelul bucuriei  tale!

Dumnezeu observa ,chiar daca ceilalti n-o fac !El remarca si rasplateste ! Te poti baza pe asta ! ia aminte:"Caci Dumnezeu nu este nedrept ca sa uite ostenala voastra si dragostea pe care ati aratat-o pentru Numele Lui."(Evrei 6:10)

Daca te simti neapreciat ,citeste cu atentie urmatoarele cuvinte :"si orice faceti cu cuvantul sau cu fapta ,sa faceti totul in Numele Domnului Isus (Coloseni ,3:17)

Aceasta e cheia -fa totul pentru El ! Poti spune aceasta rugaciune :"Doamne ,tot ce fac azi ,fac pentu Tine .Stiu ca ma apreciezi ;pentru ca am vazut binecuvantarile revarsate asupra mea. Te voi inalta si lauda cu gandul ,cuvintele si actiunile mele Amin."~Meditatii zilnice`


2 comentarii:

Ellie spunea...

De foarte multe ori uitam ca tot ce facem trebuie facut ca pentru Domnul...

Totusi Domnul cunoaste inimile noastre si da har dupa har... si ne intareste chiar cand altii nu ne "apreciaza".

Ce bine este cand Domnul observa! Harul Lui ne este de ajuns...

Iti doresc o zi plina de har!

Speranta spunea...


Domnul sa ne ajute: ,si orice facem cu cuvantul sau cu fapta sa facem din toata inima ca pentru Domnul.El apreciaza si nu uita osteneala noastra."Chiar daca altii n-o fac"

Si tu sa ai la fel o zi plina de har!