~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 19 iunie 2013

INCERCAT SI TESTAT



"El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe ~2Petru 1:4~

Cand un constructor de nave face un vapor ,face aceasta numai sa-l tina pe esafodaj? Nu,el il construieste ca sa navigheze pe mari si oceane si sa infrunte furtunile .De fapt, daca el nu tine seama de vanturile puternice si de uragane intimp cel construieste ,este un constructor nepriceput.

In acelas fel ,cand Dumnezeu te-a facut credincios ,El a vrut sa te testeze .Si cand ti-a dat promisiuni si ti-a cerut sa te increzi in ele,El a facut promisiunile pentru vremuri de furtuna si pe valuri mari .Crezi ca unele din promisiunile Sale sunt contra facute,asa cum o vesta de salvare care arata bine in magazin Nu ti-e de nici un folos in mare?

Am vazut cu toti sabii care sunt frumoase ,dar nu sunt pentru razboi,sau pantofi facuti ca obiecte de decorative ,dar in care nu poti umbla ..Insa pantofii lui Dumnezeu sunt facuti din fier si alama ,si putem umbla tot drumul pan la cer cu ei,fara ca ei sa se uzeze vreodata.

Si putem inota de o mie de ori in Atantlic cu vesta Lui de salvare ,fara teama ca ne vom scufanda .Cuvantul promisiunii Lui este facut sa fie incercat si testat .Lui ii place sa ne folosim de El ,pentru ca binecuvantarile legamantului Sau nu sunt menite doar sa ne uitam la ele ,ci sa ni le insusim ..

Te folosesti tu de El asa cum trebuie?Si cand treci printr-o vreme de nevoie, incredete in Domnul.
~C.H.SPURGEON~

Niciun comentariu: