~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 5 iunie 2013

PERSEVERENTA CREDINTEI



"Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele "

Perseverenta inseamna mai mult decat rabdarea.Viata unui sfant este in mana lui Dumnezeu ca arcul si sageata in mana unui arcas.Dumnezeu tinteste spre ceva ce sfantul nu poate sa vada si El intinde arcul iar credinciosul spune ,in repetate randuru;"Numai rezist"

Dumnezeu nu tine cont de aceasta ;El continua  sa intinda arcul pana cand tinta Lui este la vedere si apoi lasa sageata sa zboare .Increde-te in mana lui Dumnezeu .Pentru ce anume ai nevoie de perseverenta in viata ta acum ? Mentine legatura cu Domnul Isus Cristos prin perseverenta credintei."Chiar de ma va ucide ,voi nadjdui in El (Iov13:15,KJV).

Credinta nu este un sentiment patetic ,ci o incredere solida ,tare,zidita pe faptul ca Dumnezeu este dragoste sfanta.Nu poti sa Il vezi acum ,nu poti intelegi ce face,dar Il cunosti pe El .Ruina apare atunci cand nu exista acel echilibru mental care vine din inradacinarea in adevarul vesnic ca Dumnezeu este dragoste sfanta .

Credinta este efortul eroic al vietii tale ,te arunci cu o incredere deplina in bratele lui Dumnezeu.

Dumnezeu a riscat totul in Domnul Isus Cristos pentru a ne mantui; acum El vrea ca noi sa riscam totul punundu-ne toata increderea in El.Exista domenii in care acea credinta nu a lucrat inca in noi-locuri neatinse de viata lui Dumnezeu .In viata Domnului Isus Cristos nu au existat astfel de locuri si nu ar trebui sa existe nici in viata noastra.

"Si viata vesnica este aceasa :sa Te cunoasca pe Tine."Viata vesnica inseamna ,in realitate ,o viata care se poata confrunta cu orice ii este menit sa se confrunte,fara a se clatina.

Daca adoptam acest mod de a vedea lucrurile ,viata devine o mare aventura ,o posibilitate glorioasa de a vedea lucruri minunate tot timpul.Dumnezeu ne disciplineaza pentru a ne aduce in locul central al puterii.

~ Oswald Chambers~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Credinta aduce multa pace, dar si ajuta sa putem invinge sagetile celui rau. Numai prin credinta!
Efeseni 6:16... Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei, cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău.

Donul sa ne ajute sa ne credem in El deplin...

Iti doresc o zi plina de credinta in Mana Lui cea tare.

Speranta spunea...


Multumesc pentru vizita si pentru cuvintele pline de incurajare...

"Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui!"

Dumnezeu vrea ca noi sa ne punem toata increderea in El.Cu incredere deplina sa te arunci in bratele lui Dumnezeu!

Multumim lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare...

Toate zilele sa fie pline de bucurii in Domnul!