~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 25 iunie 2013

DUMNEZEUL CELEI DE-A DOUA SANSE



"...toata noaptea ne-am trudit si n-am prins nimic..."( Luca 5:5)

Cand Petru a spus: "...toata noapte ne-am trudit, si n-am prins nimic..." parca auzi descurajarea din voce sa. In ciuda abilitatilor sale de pescar, s-a intors cu plasele goale. Insa totul se schimba cand intra Isus in scena si spune: "Departeaz-o la adanc, si aruncati-va mrejile pentru pescuit." (Luca ,5:4) Rezultatul? Biblia spune: Dupa ce le-au aruncat ,au prins o asa de mare multime de pesti ca incepeau sa li se rupa mrejile. (Luca 5:6)

Poate stai in locul in care statea si Petru; peisajul e sters, plasele sunt goale; ai incercat totul si nimic n-a mers, iar acum esti gata sa abandonezi .Un lider crestin a scris: "Unii au incetat pur si simplu sa mai aiba asteptari. Au acumulat atatea dezamagiri, incat le este teama sa mai viseze si sa-si extinda orizontul.

Insa Dumnezeu doreste sa apucam fraiele zilei de maine; El nu ne va permite sa traim in trecut si nici sa invinovatim orice sau pe oricine ne restrictioneaza viitorul. Dumnezeu stie cat de mult te-ai straduit. Iti vede descurajarea si azi te invita sa pescuiesti din nou; de data aceasta impreuna cu El.

Daca te-ai luptat cu depedenta, amintiri tulburatoare, esec finicial sau boala, nu abandona! Domnul noilor inceputuri doreste sa urce la bord. El stie exat unde se afla "bancurile de pesti". Ar trebui sa stie, doar El le-a asezat acolo! Asa ca inainte de a-ti strange plasele si a acosta, priveste in sus si spune: "Voi face cum spui Doamne, si voi arunca din nou mrejile. "Fa astfel si nu vei regreta! ~Meditatii zilnice~

2 comentarii:

Ellie spunea...

De cate ori santem descurajati, dar totusieste bine sa ne incredem in Domnul pentru ca El este ajutorul nostru. Si cand santem noi slabi, El este tare. Ce frumos sa ne aducem aminte ca Domnul lucreaza si cand noi nu vedem...

Iti doresc o zi plina de soare!

Speranta spunea...


Multumesc pentu cuvintele frumoase si pline de adevar.Intotdauna ma bucur cand ma vizitezi...

Multe binecuvantari iti doresc!