~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 30 martie 2013

MENIREA INVIERI LUI



" Nu trebuia sa sufere Hristosul aceste lucruri, si sa intre in slava Sa? ~ Luca 24:26 ~

Crucea Domnului nostru este poarta de intrare in viata Lui.Invierea Lui inseamna ca El are putere .sa-mi dea viata Sa.Cand sunt nascut din nou,de sus ,primesc de la Domnul cel inviat insasi viata Sa.

Menirea invierii Domnului nostru este aceea  de a-i aduce pe "multi fii la slava ".Implinirea menirii Lui Ii da dreptul sa ne faca fii si fiice ale lui Dumnezeu .Noi nu suntem niciodata intr-o relatie cu Dumnezeu ca aceea incare este Fiul lui Dumnezeu ,dar suntem adusi de catre Fiul in relatia de fii.

Atunci cand Domnul nostru a inviat din morti ,a inviat la o viata absolut noua, la o viata pe care El n-a mai trait-o inainte de intrupare .A inviat la o viata care n-a existat inainte.Iar pentru noi invierea Lui inseamna ca am inviat la viata Lui de inviere ,nu la viata noastra veche .

Intr-o zi vom avea un trup de slava ca al Lui ,dar putem cunoaste de pe acum eficacitatea invieri Lui si sa umblam in innoirea vietii."Sa-L cunosc pe El in puterea invierii Lui".

"...dupa cum I-ai dat putere peste orice faptura,ca sa dea viata vesnica tuturor acelora pe care I i-ai dat Tu"."Duhul Sfant"este numele practic pentru Viata vesnica ce lucreaza aici si acum in fiintele umane. Duhul Sfant este divinitatea ca putere activa ,care aplica Ispasirea la experienta noastra.

Multumim lui Dumnezeu pentru adevarul glorios si maret ca Duhul Sfant poate lucra in noi insasi natura lui Isus daca ne supunem Lui.~Oswald Chambers~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce mare speranta, ca Domnul Isus ne da viata prin moarte Sa! Si numai atunci putem fi ca El...

Iti doresc un Paste plin de bucurii in Domnul Isus!

Speranta spunea...


Multumim Domnului Isus Hristos.
El a murit pentru pacatele noastre,si a inviat pentru neprihanirea noastra.
Slavit sa fie Numele Lui glorios!

Un Paste plin de bucurii!