~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 5 iunie 2012

RECUNOSCUT DE DUMNEZEU


 
"Omul se uita la ceea ce izbeste ochii ,dar Domnul se uita la inima ." ~ 1 Samuel 16:7 ~

Poate altii nu-ti cunosc potentialul sau nu te considera important,insa Dumnezeu o face.Iti mai amintesti de David? Alti au vazut in el un pastor ,Dumnezeu a vazut in el un rege.

Esecul propiei  familei de a-i recunoaste potentialul;cand Samuel a venit in cautarea unui rege printe fiii lui Isai,David a fost exclus! De ce ? Pentru ca era cel mai tanar?Pentru ca fratii sai pareau mai calificati ? Pentru ca tatal sau a decis sa scoata  in evidenta pe altcineva ?

Esecul lui Samuel de a-l recunoaste cand l-a vazut pe fratele cel mai mare al lui David ,Eliab un general in armata lui Saul ,s-a gandit: cu siguranta ,unsul lui Dumnezeu sta in fata mea.(1 Samuel 16:6 ) Insa Dumnezeu l-a indreptat: "...omul se uita la ceea ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima."

Dilema lui David este comuna: multi dintre noi nu credem in noi insine pentru ca nu ni-sa recunoscut potentialul de catre propiii parinti .Poate ai fi ajuns un mare muzician ,insa deoarece nimanui nu i-a pasat de tine pentru a-ti acorda lectii de muzica,ai renuntat la vis.

Sau poate ai un simt dezvoltat al afacerilor .Poate ti-ai compromis caracterul si ai renuntat la visele din tinerete .Daca este asa ,a sosit timpul :sa-ti proclami din nou indentitatea;sa te rogi ca Dumnezeu sa-ti deschida ochii si sa trimita pe cineva in viata ta ,care sa confirme darurile puse de El in tine.~Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi~

Niciun comentariu: