~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 5 martie 2012

OCAZII PIERDUTE



"Sa nu obosim in facerea binelui;caci la vremea potrivita ,vom secera ,daca nu vom cade de oboseala.
Asa dar,cat avem prilej ,sa  facem bine la toti...~ Galateni 6:9-10 


Un oportunist este o persoana care profita de ocaziile ce se ivesc pentru a-si realiza scopul ,de obicei fara sa tina cont de vreun principiu moral.un crestin nu trebuie sa cada niciodata intr-oasemenea catigorie ,deoarice el trebuie sa sa fie fidel ,cinstit fata de Domnul Isus Hristos.

Chiar mai mult ,el trebuie sa caute mereu noi cai prin  care sa-I serveasca Domnului,sa raspandeasca evanghelia si sa faca bine altora .Cand ocaziile sunt pierdute ,ele sunt pierdute pentru totdeauna si lasa numai amintiri pline de regrete.

Harold L.Fickett Jt.a scris despre un om de afaceri bogat care pe patul mortii avea adanci regrete.Cand a fost intrebat de pastorul sau,si-a deschis inima si i-a marturisit povara ce-o purta A spus ca,in urma cu 10 ani ,i s-a oferit ocazia sa predea la o clasa de scoala duminicala unui grup de baieti in varsta de 9 ani .

Gandindu-se ca nu avea timp ,a refuzat oferta.Acum,totus ,profund constient ca viata ii ajunsese la sfarsit ,marturisea ca regretul cel mai dureros era ca pierduse aceasta ocazie de aur de a-L servi pe Domnul ,investindu-si viata in vietile acelor baieti de 9 ani .Estima ca ar fi fost pe putin 100 de baieti care ar fi trecut prin acea clasa .

" Investitiile mele in actiune si la bursa vor ramane aici atunci cand voi pleca" ,a declarat el. "Ce nebun am putut fi!."
Ti-a oferit Domnul o ocazie pentru a-L servi?Apuc-o pana mai poti.Eforturile tale vor recolta rasplatiri eterne. ~R.W.V.~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce frumoasa amintire din cuvantul Domnului... "sa nu obosim in facerea binelui". Si apoi sa ne amintim ca totul ce facem sa facem spre slava Lui... si ca pentru El. Atunci cand ne bazam pe noi, sau pe om, pierdem ocazia sa il slavim pe Domnul Nostru.

Multumesc pentru incurajare... si iti doresc o zi binecuvantata, si plina de har!

Speranta spunea...

Domnul Isus sa ne ajute sa nu pierdem ocaziile de a face un bine.

Ca,sa ne regretam...

Multumesc mult pentru vizita...

Si eu iti doresc mult har si bucurii
sa ai din plin!