~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 22 martie 2012

TOATE LUCRURILE NOBILE SUNT DIFICILE


"Intrati pe poarta cea stramta...caci starmta este poarta ,incusta este calea."  ~ Matei 7: 13-14 ~


Daca vrem sa traim ca ucenici ai Domnului Isus ,trebuie sa ne amintim ca toate lucrurile nobile sunt dificile,dar dificultatea ei nu ne face sa cadem si sa batem in retragere ,ci ne stimuleaza sa invingem .Apreciem noi intr-atata uimitoare mantuire a Domnului Isus Cristos ,incat sa traim din plin pentru gloria Lui?

Dumnezeu mantuieste oamenii prin harul Lui suveran ,prin Ispasirea Domnului Isus;El, dupa buna Lui palacere ,lucreaza in noi  a voit si a  infaptui.Dar noi trebuie sa transpunem in trairea practica aceasta mantuire .Daca incepem de pe baza Rascumpararii Sale ,sa facem ceea ce ne porunceste El,vom descoperi ca putem face acesta .

Daca nu reusim ,este deoarce n-am pus in practica ceea ce Dumnezeu a asezat pentru noi .Criza va arata daca am pus in practica sau nu.Daca ascultam de Duhul lui Dumnezeu si aplicam in viata noastra fizica ceea ce a pus Dumnezeu in noi prin Duhul Sau ,atunci ,cand va veni criza,vom descoperi ca atat propia noastra natura,cat si harul lui Dumnezeu vor fi alaturi de noi.

Multumim lui Dumnezeu ca El ne da de facut lucruri dificile! Mantuirea Lui este un lucru imbucurator ,dar eroic si sfant in acelas timp.Ea testeaza intreaga noastra valoare.Domnul Isus ii duce pe" multi fii la slava "
si Dumnezeu nu ne va scuti de indatoririle unui fiu.

Harul lui Dumnezeu formeaza niste oameni care sa semene puternic cu Domnul Isus Cristos ,nu niste papa- lapte .Se cere multa disciplina pentru a trai o viata nobila de ucenic al Domnului Isus in lucrurile practice .Este totdeauna nevoie sa facem un efort pentru a fi nobili.~ OSWALD CHAMBERS ~

Niciun comentariu: